Orphan: First Kill (17 Ağustos 2022)

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
images

Yönetmen: William Brent Bell
Senaryo: David Coggeshall
Yapımcı: Alex Mace, Kyle ırving, Hal Sadoff
Yapım Yılı: 2022
Yapım Yeri: Kanada, ABD
Vizyon Tarihi: 17 Ağustos 2022

Orphan: First Kill Film Konusu;
Leena Klammer, Estonya'daki bir akıl hastanesinden parlak bir kaçış düzenler ve varlıklı bir ailenin kayıp kızının kimliğini çalarak Amerika'ya gider. Ancak, Leena'nın "Esther" olarak yeni hayatı beklenmedik bir hal alır ve onu, ailesini ne pahasına olursa olsun korumak için her şeyi yapacak bir anneyle karşı karşıya getirir.

Oyuncular: isabelle fuhrman, julia stiles, rossif sutherland, hiro kanagawa, matthew finlan, samantha walkes, david lawrence brown, lauren cochrane, gwendolyn collins, kristen sawatzky, jeff strome, andrea del campo, alec carlos, alicia johnston, liam stewart-kanigan, jade michael, sarah luby, maxwell nelson, bradley sawatzky, stephanie sy, marina stephenson kerr, sharon bajer, kennedy irwin, sadie lee, erik athavale, parker bohotchuk, maxine sanders, morgan easton-fitzgerald, dennis scullard senaryo: david coggeshall, david leslie johnson-mcgoldrick, alex mace

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

filmi henuz izlemedim -fakat bir oyuncu dikkatimi cekti ;

hiro kanagawa.
*altered carbon dizisinden hatirliyorum kendisini...

filmi henuz izlemedim -fakat bir oyuncu dikkatimi cekti ;

hiro kanagawa.
*altered carbon dizisinden hatirliyorum kendisini...

The Orphan (2009) yapımını izlemeni tavsiye ederim Suat.

Bu filmin ilk filmi.

The Orphan (2009) yapımını izlemeni tavsiye ederim Suat.

Bu filmin ilk filmi.

o filmi izlemistim sevgili gokhan.
acikcasi begenmistim de.
soguk bir havasi vardi - tam da hikaye ile ortusen...

tesekkurler onerinden dolayi.

bu arada , orphan tarzi severlere de oneri yapayim nacizane , -* gerci daha cok farkli bir tandans da bir film, korku,gerilim kara mizah sentezini iyi harmanlamis olduklarini dusunuyorum :
*better watch out . 2016 yapimi olan bu filmi, hitchcock , brian de palma severlere de ayrica onerebilecegim leziz bir eglencelik eser...

ps; ilk 20 dakikasindan sonra farkli bir vitese gecis yapiyor film.

bunu sende izle begenmen olasi :) @Murat Durmaz

iyi seyirler.

o filmi izlemistim sevgili gokhan.
acikcasi begenmistim de.
soguk bir havasi vardi - tam da hikaye ile ortusen...

tesekkurler onerinden dolayi.

bu arada , orphan tarzi severlere de oneri yapayim nacizane , -* gerci daha cok farkli bir tandans da bir film, korku,gerilim kara mizah sentezini iyi harmanlamis olduklarini dusunuyorum :
*better watch out . 2016 yapimi olan bu filmi, hitchcock , brian de palma severlere de ayrica onerebilecegim leziz bir eglencelik eser...

ps; ilk 20 dakikasindan sonra farkli bir vitese gecis yapiyor film.

bunu sende izle begenmen olasi :) @Murat Durmaz

iyi seyirler.

Adam sporda da sanatta da aynı formatta yorum yazıyor yav. İstikrarına hayranım renktaş.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt