- 12 Haziran 2011
- 72.171
- 21.750
- 2.893
Eşref'cisin yani? Metin'i istemediğin kanısına vardım.İkisi de aynı bokun laciverti ya bence uzun süre göt toparlanmaz
hele metin, leventi getirecekmiş, komik yani
2010-11'den daha kötü bir dönemdeyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eşref'cisin yani? Metin'i istemediğin kanısına vardım.İkisi de aynı bokun laciverti ya bence uzun süre göt toparlanmaz
hele metin, leventi getirecekmiş, komik yani
metin daha iş bitirici bir adamEşref'cisin yani? Metin'i istemediğin kanısına vardım.
2010-11'den daha kötü bir dönemdeyiz
![]()
Mesut için bir dönemi de feda ettikleri doğru. Ama onu Koç dışında kimse kesemezdi.Mesut Özili kesemedi korkak herif
ne orta sahaymış yavsistem oturtamadı pereira. fb kadro derinliği iyi bir ekip. vasat topçulardan kurulu olsa da.
ismail kartal daha doğru oynattı. yeni bir soluk getirdi.
biz hoca değişiminde bunu sağlayamadık. belki yerli bir hoca ile daha iyi bir oyun oynayabilirdik ama kadro derinliğimiz hele ki ortasahada fbnin yarısı etmiyor.
@Ünsal DarI dont care
Bu taraftar dibin dibini hakediyor.
Geçen sene hakkımızı göz göre göre yiyip durduklarında Terim düşmanlıklarından Sergen şakşakçılığı yapabilen midesizler ordusuna her şey müstehak.
taraftar önce kendi arasındaki kutuplaşmayı bitirip birlik olsun.

Kim onlar ya? Torrent'çiler kim?ne orta sahaymış yav
beklerde osayi ile ferdi oynayacak deseler kıçınızla gülerdiniz yapmayın yav
ismail sistem mi oturttu ne yaptı da verim aldı takımdan
yoksa bizim kadro yeni malatya'dan da mı kötü hani hocaya suç atmamak için her şeyi deneyenler var nasıl olsa
El at şu maaş konusuna. Dinçer Azaphan'dan neyin eksik.maaşlar ödeniyo mu acaba![]()
reis napalım oturup sadece hocaya mı sövelim? hocaya yeterince sövüyoruz zaten. ama ısrarla şu takımda adam gibi ortasaha kurulmamasına isyan edelim azıcık. terim zamanında da aynı durum vardı. 3 yıldır burda haykırdık ortasaha alın forvet alın her sene önemli bir iki mevkide eksik olarak lige başlıyoruz diye. fbde dalga geçtiğimiz dediğimiz orasahaların ikili mücadele top kapma oranları bizim taylanın berkanın 2-3 katı.ne orta sahaymış yav
beklerde osayi ile ferdi oynayacak deseler kıçınızla gülerdiniz yapmayın yav
ismail sistem mi oturttu ne yaptı da verim aldı takımdan
yoksa bizim kadro yeni malatya'dan da mı kötü hani hocaya suç atmamak için her şeyi deneyenler var nasıl olsa
bak kadro eksik bu net ama bahsedildiği kadar kötü falan değil.reis napalım oturup sadece hocaya mı sövelim? hocaya yeterince sövüyoruz zaten. ama ısrarla şu takımda adam gibi ortasaha kurulmamasına isyan edelim azıcık. terim zamanında da aynı durum vardı. 3 yıldır burda haykırdık ortasaha alın forvet alın her sene önemli bir iki mevkide eksik olarak lige başlıyoruz diye. fbde dalga geçtiğimiz dediğimiz orasahaların ikili mücadele top kapma oranları bizim taylanın berkanın 2-3 katı.
terim de verim alamadı bu oyunculardan torrent de alamıyor.
eldeki kadroya göre bir şey yapabilecek biri gelebilirdi. belki de ismail kartal onun için bir şeyler yapabildi. pas oyunu oynayamayacak takıma ısrarla pas oyunu oynatmak, ikili mücadelede leş olan topçulara önde baskı yaptırıp 5 saniyede top kazanma oyunu tutturmaya çalışmak abesle iştigal oluyor.bak kadro eksik bu net ama bahsedildiği kadar kötü falan değil.
sen eldeki oyunculardan maksimum verim alacak yapıyı oluşturmalısın türkiye'de ha bu olmuyorsa da gençleri koyarsın dersinki ben geliştirici olacağım. bizim değerli hocamız ikisini de yapmadı.
sene başından beri bas bas bağırdım sadece gedson şu kadroyu %20 yukarı çıkarır diye çünkü hem geçiş dribblinglerindeki sorunu hem de top kapma sorununu çözecekti, bu sene hedefin taylan-berkan olmasına ihtimal dahi vermiyorum zira assuncao, pulgar falan almazdık zaten o zaman da ama sene başında para kalmadı, devre arasında da cesur davranamadılar işte.
benim anlatmak istediğim daha iyi denilen emre kılınç dün sahaya çıkmazken inşallah gelmez denile mert hakan'ın oynadığı takımla senin öyle ciddi bir farkın yok.
zajc iyi adam ama hep iyidi verim alamıyorlardı ki koşan değil topu koşturan bir adam daha çok, crespo ise mücadeleci vasat bir orta saha sadece bunların açıklarını kapatabilen bir kurguyla oynuyorlar, temel fark bu.
Onlarin kadrosu da iyi degil zaten. Maca bakarken iki tane cöp kadro ilk golü atan maci alir dedim. Örnegin kayseriyi gecemediler kupada, avrupada yoklari oynadilar. Tr ligi zaten yerlerde biraz gayret gösteren yukarlarda olabiliyor heleki hakemler de yanlarinda olunca.geçin bunları
rakibin hücumu kimdi dün
inşallah bize gelmez dediğiniz mert hakan
asrın kazığı diye kafa açtığınız irfan can
bu ne lan dediğiniz rossi
ikinci lig topçusu diye billur geçtiğiniz serdar
peki orta saha kimdi
laz portekizli crespo
bu herife mi bu para gömüldü denilen zajc
iyiken her şey iyi, kötüyken de her şey kötü gözükür. düne kadar alay edilen oyuncular, skora yönelik oyunla son 12 haftada ismail kartalla ligin lideri oldu.
isterseniz sabaha kadar ağlayın kadro kötü diye.
galatasaray forveti yılda 20 gol atabilmeli.Dün bi istatistik gördüm
Kişisel olarak kimse 10 golü gecememis
Galatasaray için çok acı bir tablo
Abi 85de oyuna ardayı alan adam da oyuncularda ligi bitirmistir.Ortasaha çok önemli bir bölge, o bölge yetersiz olursa ne gol yollarında ne de savunma da başarılı olabilirsin. FT eleştirilerin en büyüğünü hak ediyor; hem kadro mühendisliği hem de antrenman yöntemleri nedeniyle. Ancak FT olsaydı bu derbiyi alırdık. Belki ligdeki pozisyonumuz da farklı olabilirdi. Bazı noktalarda kalite yetmiyor, motivasyon da gerekli. Bizim futbolcularda şu an o da kalmadı.