orta sahası olmayan hücumu tek kişinin ayağına bakan takım

galatasaray forveti yılda 20 gol atabilmeli.
Müdahaleleride yanlış
Gol becerin yoksa bile takıma fayda sağlayabilirsin orta sahalar için konuşuyorum
Bu oyuncuların beceriksizligini taktikle filan acıklayamıyorum ben açıkçası. Tuzlaspor da bile göze batar şu ekip. Fenerin mehmet ekicili jailsonlu kadrosu gibi vasat ve cenabet bir oluşum.

Halısaha takımı kıvamındayız. Muslera ve arda ter atsın diye maçlara çıkıyoruz işte
Pasla cıkacaksan eger pena ile baslarsin. Ayagi özürlü kaleciyle dğl.

Ardanin son derbisi diye oyuna almasi da sacmalik, defolsun gitsin birader. Son derbiymis. O formayi tekrar giymeyi bile hak etmiyordu bakma sen, terimin en buyuk sacmaligiydi. Ugruna baskanla medya önünde tartistigi adam bu işte.

Bi basin mensubu sorsun abi, Pena ne yapti da kesik yedi ve Muslera kaleye geçti. Ve Pasla cikacaginiz macta neden bu konuda takimin belkide en iyisi olan herifle baslamiyoruz da, özürlü ayakla basliyoruz. Biri mi kadroya mudahale ediyor. Yönetim mi Muslerayı oynat diyor. Eger boyleyse ztn birinci adam falan olamaz

Müdahaleleride yanlış
Gol becerin yoksa bile takıma fayda sağlayabilirsin orta sahalar için konuşuyorum
Bu oyuncuların beceriksizligini taktikle filan acıklayamıyorum ben açıkçası. Tuzlaspor da bile göze batar şu ekip. Fenerin mehmet ekicili jailsonlu kadrosu gibi vasat ve cenabet bir oluşum.
iki tane de ortasaha bir tane crespo kadar ikili mücadele kazanamıyor toplamda. böyle ortasaha mı olur.

hadi ikili mücadeleleri zayıf. e pas becerileri de yok. hücumda da zayıflar. iyi bir ortasahada olması gereken çevre kontrolü denilen şeyden haberleri dahi yok.

Pasla cıkacaksan eger pena ile baslarsin. Ayagi özürlü kaleciyle dğl.

Ardanin son derbisi diye oyuna almasi da sacmalik, defolsun gitsin birader. Son derbiymis. O formayi tekrar giymeyi bile hak etmiyordu bakma sen, terimin en buyuk sacmaligiydi. Ugruna baskanla medya önünde tartistigi adam bu işte.

Bi basin mensubu sorsun abi, Pena ne yapti da kesik yedi ve Muslera kaleye geçti. Ve Pasla cikacaginiz macta neden bu konuda takimin belkide en iyisi olan herifle baslamiyoruz da, özürlü ayakla basliyoruz. Biri mi kadroya mudahale ediyor. Yönetim mi Muslerayı oynat diyor. Eger boyleyse ztn birinci adam falan olamaz
Muslera için doğru sanırım. Yedek kalmaya tahammül edemiyor diyorlardı. Penanın mevcut formu muslerayı 3e 5e katlar fakat beyimiz yine sakatlıktan dönüp formayı aldı.

Muslera için doğru sanırım. Yedek kalmaya tahammül edemiyor diyorlardı. Penanın mevcut formu muslerayı 3e 5e katlar fakat beyimiz yine sakatlıktan dönüp formayı aldı.
Tahammul edemiyosa defolsun gitsin yaw, o ikinci golü yiyen kaleci herseyi kabullenmeli. Mac sonu baris elcisi gibi takiliyodu sahada

Ek olarak kale+defansı full yabancı yaparak kadro esnekliğini de kaybettik ya iki orta saha ya da santrafor yerli olmak durumundaydı, orta sahaya yabancı atsan Halil santrafor oynayacak santraforu yabancı yapsan Berkan-Taylan oynayacak gibi kalıba soktuk kendimizi.

Tahammul edemiyosa defolsun gitsin yaw, o ikinci golü yiyen kaleci herseyi kabullenmeli. Mac sonu baris elcisi gibi takiliyodu sahada
Ben muslerayla bağımı 2 sezondur kaybettim sadece gideceğini günü bekliyorum zaten. Bi de utanmadan kontrat uzattılar bu herifle. Bu da babasının çiftliği gibi istediğini yapıyor

Oynayamayan bir kadroya ısrarla oynamayacağı bir oyunu oynattığımız ve bazı puanlarımızı çaldıkları için böyleyiz kadro bu kadar kötü bir kadro değil sadece giden efsanemiz ve gelen hoca possesion'a kafayı takmış ve onu oynatmaya çalışıyor ama bu takımda o oyunu oynayabilecek kapasite yok 5000 antrenmanda yapsalar yok kafandaki sistemi oyunculara adapte edemiyorsan nasıl en çok verim alırım bu oyunculardan diyerek bu oyuncular ile hangi siatemde verim alabiliyorsa o sistemde oynarsın fb de ismail bunu yapıyor mesela bizim takım geçişi oynayıp zaman zaman da önde baskıyı iyi yapabildiğini bir çok kez gösterdi bu şekil oynasak daha üstlerde olurduk

geçin bunları

rakibin hücumu kimdi dün

inşallah bize gelmez dediğiniz mert hakan
asrın kazığı diye kafa açtığınız irfan can
bu ne lan dediğiniz rossi
ikinci lig topçusu diye billur geçtiğiniz serdar

peki orta saha kimdi
laz portekizli crespo
bu herife mi bu para gömüldü denilen zajc

iyiken her şey iyi, kötüyken de her şey kötü gözükür. düne kadar alay edilen oyuncular, skora yönelik oyunla son 12 haftada ismail kartalla ligin lideri oldu.

isterseniz sabaha kadar ağlayın kadro kötü diye.
irfan hariç katılıyorum.
İsmail kartal geldi takımı toparladı, ama bizde hiçbir şey üretmeyen ne defans katkısı ne hücum katkısı yapan bir orta saha var

eldeki kadroya göre bir şey yapabilecek biri gelebilirdi. belki de ismail kartal onun için bir şeyler yapabildi. pas oyunu oynayamayacak takıma ısrarla pas oyunu oynatmak, ikili mücadelede leş olan topçulara önde baskı yaptırıp 5 saniyede top kazanma oyunu tutturmaya çalışmak abesle iştigal oluyor.

evet kadro o kadar kötü değil, belki zamanında doğranmasak başka şeyler konuşuyor olurduk ama en kritik yerimiz rezalet olduğu için bir yerde patlayacaktık illa. ama maç başına 8-10 ikili mücadele kazanan gedsonu alabilsek her şey değişecekti. belki hayaletten bile müthiş verim alacaktın zira o çocukta da var bir şeyler. yapamadık.

tamam tüm bu konumu kadroya bağlamak mübalağa oluyor ama artık hocalardan bağımsız bazı mevkilerin yönetimlerce, transfer komitelerince doğru önceliklendirilmesi gerekiyor. isyanım bunadır.
Orta sahanın önemi için Tudor döneminde oynanan Hertha Berlin maçı iyi bir örnek, Badou ve Fernando girdikten sonra takımın öehresi değişmişti buna lafım yok ama bu kadar da kötü olacak takım mıyız ben oradayım.

irfan hariç katılıyorum.
İsmail kartal geldi takımı toparladı, ama bizde hiçbir şey üretmeyen ne defans katkısı ne hücum katkısı yapan bir orta saha var
İrfan'ı en çok isteyen herhalde benimdir zira sponsorla alacaktık ama çok sık sakatlandı ve Fenerde beklenen etkiyi vermedi. Dün de bir şey oynamadı bence durduğu yerde bir iki hareket dışında.

İrfan'ı en çok isteyen herhalde benimdir zira sponsorla alacaktık ama çok sık sakatlandı ve Fenerde beklenen etkiyi vermedi. Dün de bir şey oynamadı bence durduğu yerde bir iki hareket dışında.
Hakem görevini yerine getirse kendi takimini yarim saat 10 kisi birakmisti.

Geçen sene irfana ve viscaya 15 verip alsaydık çok rahattık mal gibi ucuz olsun diye kötü oyuncuları dolduruyoruz.

Geri
Üst Alt