Ortalama 2-3 Gol Yiyen Leo Franco Yerine Ufuk Ceylan 11'e Alınmalı mı?

Cevap: Ortalama 2-3 Gol Yiyen Leo Franco Yerine Ufuk Ceylan 11'e Alınmalı mı?

Aykut Erçetin!

Ufuk bu kafayla giderse zor manisalı tanıdıklarım var gece hayatına çok düşkün biri olduğunu söylüyorlar.Ne kadar doğru bilemiyorum.

Kendisini izlemedim ama kaleci için iyi fiziğe sahip .

Ufuk bu kafayla giderse zor manisalı tanıdıklarım var gece hayatına çok düşkün biri olduğunu söylüyorlar.Ne kadar doğru bilemiyorum.

Kendisini izlemedim ama kaleci için iyi fiziğe sahip .

Cristiano Ronaldo da oyle o da mi zor

Avrupa maçlarında Leo Franco, lig maçlarında Ufuk Ceylan, ziraat kupası maçlarında Aykut oynamalı. Kaleci yetiştirmek ve kullanmak planlı bir şekilde uygulanabilir. Riski diğer mevkilere göre daha azdır.

Leo Franco'nun maç başına kaç pozisyon çıkardığının kimse farkında değil sanırım.

Çok iyi bir kalecimiz var. Sadece çok top kaptırdığımızdan fazla pozisyon veriyoruz ve çok gol yiyoruz haliyle. Buffon'u da koysan top kaptırma sorununu çözmediğimiz sürece bu takım gol yer.

Leo Franco'nun maç başına kaç pozisyon çıkardığının kimse farkında değil sanırım.

Çok iyi bir kalecimiz var. Sadece çok top kaptırdığımızdan fazla pozisyon veriyoruz ve çok gol yiyoruz haliyle. Buffon'u da koysan top kaptırma sorununu çözmediğimiz sürece bu takım gol yer.

bence zamanla kaleye Ufuk geçecektir ama bu defansa ufuk geçerse o da harcanır

Evt ya bu Ufuk 'a neden şans verilmiyor ? Umarım bir an önce ilk 18 e girer.

Aslında Leo fena değil ama Ufuk kardeşimizi de izlemek gerek.

Leo kötü kaleci diyenlere sadece gülüyorum,bana Mondragondan sonra güven veren tek kaleci.

Leo kötü kaleci diyenlere sadece gülüyorum,bana Mondragondan sonra güven veren tek kaleci.

Aynen.

Uzaktan şutları yemesinin 2 sebebi var :

1) Defansın çok iyi şut açısı vermesi !

2) Bununla da kalmayıp kalecinin görüş alanını kapatması !

Takım savunması düzelirse Leo daha iyi olur.

Aynen.

Uzaktan şutları yemesinin 2 sebebi var :

1) Defansın çok iyi şut açısı vermesi !

2) Bununla da kalmayıp kalecinin görüş alanını kapatması !

Takım savunması düzelirse Leo daha iyi olur.

Tabiki öyle,bak son 2 maçtır orta sahanın 3lüsü tabir-i caizse köpek gibi ısırıyor,defans sağlam duruyor kaleci yere yatmıyor.Ve aciz duruma düşmüyor,gerçekte de öyledir,elbette Leo'ya kalan işler olacak,90 dakika hatasız oynayamaz takım ama kaleciyi çok aciz duruma sokarsanız o da gol yer,ben buna kızıyorum,rakip takım bizim orta sahayı yürüyerek geçiyordu,kaleyi cephede görüyordu bir şut dönen top ve gol,bunda kaleci hatası 0'dır bunu hala anlayamıyorlar,hatası yok muydu elbette vardı ama,bütün blet ona kesilince sinirleniyorum,aynı takımı izlemiyor muyuz acaba?

Ufuk Ceylan'da iyi kaleci, ama henüz daha erken.

2. kalecimiz Aykut, Ufuk değil. O bakımdan, Ufuk'un öncelikle 2. kaleciliğe yükselmesi gerekir.

Sorun defans'ta, ama Ufuk'ada ara sira sans vermek gerekir

Franco ile Ufuk kıyaslanamaz.Gol yiyen tamam kaleci de kaleciye zor duruma düşüren takım arkadaşlarının hiç mi suçu yok En büyük suçu da defans a atıyoruz defansa yardım etmeyen orta sahaya ne demeli.İleride etkili olabilirler ama defansa hiç yardım etmiyorlar.Bize kapalı oynayıp iyi kapanıp hızlı çıkan takımlar zorluyor neden.Niye kaleciyi veya defansı suçluyoruz defans yapmak sadedece tandem de oynayan oyuncuların suçu değildir.Hele Franco nun hiç değil bana hatalı yediği bir gol hatırlatın hepsi yenebilir gollerdi.

Ufuk'un kaç maçını izledin? Aykutun kaç maçını izledin ?

Algılamada bir sorunun var sanırım.

Aykutun pek çok maçını, Ufuk'un da 1-2 maçını izledim de sorun orda değil. Hangisi daha iyi olduğu hakkında yorum yapmadım ben orda. Konu başlığı "Leonun yerine Ufuk oynamalı mı?" şeklindeydi. Ben de Ufuk'un 3. kaleci olduğunu, ondan önce 2. kalecimiz olan Aykut olduğunu söyledim. Yani şuan Leo kötü performans gerekçesiyle yedeğe çekilse yerine Ufuk değil Aykut oynar. Çünkü 2. kaleci Aykut. Konu başlığı "Leonun yerine Aykut oynamalı mı?" şeklinde olması gerekir bu şartlar altında.

Sevgiler.

Sabri sakatlanirsa yerine Ugur degil Serkan Kurtulus gecsin demek gibi birsey.

Geri
Üst Alt