Osayi-Samuel: "Türkiye'de Fenerbahçe'den başka bir takımda oynamam"

Kefen giyerim Galatasaray forması giymem diyenleri de gördük biz. Boş yapma

Vah vah vah alayıp kudurup zırlıyorum

Gesendet von meinem SM-S906B mit Tapatalk

naz yapıyor sadece

Gelmede. Bu gözler Galatsaray forması giyeceğime kefen giyerim diyenlerin parayı görünce tıpış tıpış geldiğini gördü.

Keramettin gelmeye dünden razı falan diyordu. Değerli ahbabım kendisini nasıl savunacak bakalım? :asd:

İrfandan da aynı performansı bekliyorum bu ikiside uzak durmalı

Kefen giyerim Galatasaray forması giymem diyenleri de gördük biz. Boş yapma
Gelmede. Bu gözler Galatsaray forması giyeceğime kefen giyerim diyenlerin parayı görünce tıpış tıpış geldiğini gördü.

balic asla öyle bir şey demedi bu arada.

esat yılmaer'in efsanevi chicago bulls röportajı gibi, kola'nın içinde böcek kanı varmış gibi, şehir efsanesi o.

tarihte sözünü yiyen onlarca sporcu olmuştur tabiki ona lafım yok. sadece kefen muhabbeti yalan yani onu demek istedim.

Bir İsmail Yüksek bir de bu lavuk.. Deli danalar gibi koşmaktan başka bi halta yaramayan, 2 adet yetenek fukarası.. Bu, diğerine göre ahlaksız..

Ama gel gör ki, ikisi içinde bizim forumun ağzının suyu akıyor.. Aynı forum, Jakobs u da bildiğin yerin dibine sokmuştu..

Yazik oldu yav. Dunyanin sayili sagbeklerinden birini bedavaya kadromuza katacaktik 😔

Trabzonspor için çok uygundu aslında. Yazık oldu.

Ne desin Fenerdeyken parayı veren takımda oynarım mı desin ? Gayet normal. Devre arası alırız gibi.

🤥

Geri
Üst Alt