GSC Scout Oscar Gloukh

Murat Durmaz

Berlin Panteri
Dribbling ve çalımlarıyla daha çok öne çıkan bir oyuncu.Daha öncesinden forvet olarak çıkışlı bu oyuncu fiziği gereği 10 Numara'ya evrilmiş.Tam 10 Numara değil de daha çok böyle ceza sahası içine tehlikeli koşularıyla da bilinen bir oyuncu forvet arkası demek daha uygun olur bu oyuncu için.
Doğum tarihi/Yaş: 1 Nis 2004 (18)
Doğum yeri:
İsrail
Rehovot
Uyruk:
İsrail
İsrail
Boy: 1,70 m
Mevki: On Numara

Dribbling ve çalımlarıyla daha çok öne çıkan bir oyuncu.Daha öncesinden forvet olarak çıkışlı bu oyuncu fiziği gereği 10 Numara'ya evrilmiş.Tam 10 Numara değil de daha çok böyle ceza sahası içine tehlikeli koşularıyla da bilinen bir oyuncu forvet arkası demek daha uygun olur bu oyuncu için.
Doğum tarihi/Yaş: 1 Nis 2004 (18)
Doğum yeri:
İsrail
Rehovot
Uyruk:
İsrail
İsrail
Boy: 1,70 m
Mevki: On Numara

+iki ayagini da kullana biliyor. bu cok gorulmeyen ince nuans onemli.

*nokta atisi scout olur sayet gelisimi aynen boyle devam ederse.
nazarimda potansiyeli yuksek bir yetenek. <=> *u19 jenerasyonundan listemde idi. bu baglamda bahse gecen potansiyelin basliginin acilmasini cok olumlu buldum. ellerine saglik.

*nokta atisi scout olur sayet gelisimi aynen boyle devam ederse.
nazarimda potansiyeli yuksek bir yetenek. <=> *u19 jenerasyonundan listemde idi. bu baglamda bahse gecen potansiyelin basliginin acilmasini cok olumlu buldum. ellerine saglik.
Ne demek Suat abi senle aynı oyuncuda buluşmak beni keyiflendirir.Kendine uygun bi takım bulduğunda gelişip daha çok ön plana çıkacak bi oyuncu bence de.Almanya veya Fransa Ligiyle başlar diyorum ben bu oyuncu için sen ne diyosun Suat abi :D

Ne demek Suat abi senle aynı oyuncuda buluşmak beni keyiflendirir.Kendine uygun bi takım bulduğunda gelişip daha çok ön plana çıkacak bi oyuncu bence de.Almanya veya Fransa Ligiyle başlar diyorum ben bu oyuncu için sen ne diyosun Suat abi :D

bende memnun oldum .
bu ismi secmen den ve basligini acman dan dolayi -bir kac kelam etmeyi uygun buldum.

gecmisten bugune baktigim vakit,
ulkesi cikisi ilk duragi *ispanya ligi olan efsaneleri *benayoun - racing santander....
westham ,liverpool vsvs ...

yine ayni yol dan >> bizim x *revivo ... ulke cikisi ilk durak > ispanya ligi ; celta vigo...

bir diger begendigim isim olan, yine ayni sekil ulkesi cikisi ilk duragi ispanya ligi olan *tomer hemed - mallorca ...vsvs.

bu 3 ozel ve de cok iyi tutmus nokta atisi ornekler den baktigim vakit ; ispanya ligi tam isabet olur nacizane.

*eran zahavi misal ilk cikisii ulke disina italya olmustu hafizam yaniltmiyorsa *palermo olmasi lazim.

ispanya ,italya ilk aklima gelen basarili ornekler ustteki isimler ozelinde nazarimda.

suan en dikkatimi ceken *avrupa da oynayan israil menseli yetenekler ozelinde ; ilk aklima gelen listemden isim ,daha once de bahsini ettigim ; kuzey den iskocya ligi *celtics kulubunde yer alan
< *abada . . .
birde, local lig den bizim xrevivo nun oglu ; *roy . sol kanat bek. bir goz at derim.

oyun dna kurulumu olarak fransa aslinda uygun ,
alman ligine ise ; polonya,macaristan,abd uzerinden gidenleri oluyor ayni *mense~*asilli .
ayni dogrultuda abd ligleri , + , latinlerde arjantin , sili ve meksika bolgelerinde ayni mense asilli yetenekler mevcut -gecmisten bugune gozlemledigim kadariyla...

onumuz en gec bir iki yila avrupa liglerinde nacizane dedigim jenerasyonun cogunu gorecegimizi bekliyorum - *sayet ayni performans cizgisinin uzerine ekleyip ilerlerlerse. . .

Son düzenleme:
bende memnun oldum .
bu ismi secmen den ve basligini acman dan dolayi -bir kac kelam etmeyi uygun buldum.

gecmisten bugune baktigim vakit,
ulkesi cikisi ilk duragi *ispanya ligi olan efsaneleri *benayoun - racing santander....
westham ,liverpool vsvs ...

yine ayni yol dan >> bizim x *revivo ... ulke cikisi ilk durak > ispanya ligi ; celta vigo...

bir diger begendigim isim olan, yine ayni sekil ulkesi cikisi ilk duragi ispanya ligi olan *tomer hemed - mallorca ...vsvs.

bu 3 ozel ve de cok iyi tutmus nokta atisi ornekler den baktigim vakit ; ispanya ligi tam isabet olur nacizane.

*eran zahavi misal ilk cikisii ulke disina italya olmustu hafizam yaniltmiyorsa *palermo olmasi lazim.

ispanya ,italya ilk aklima gelen basarili ornekler ustteki isimler ozelinde nazarimda.

suan en dikkatimi ceken *avrupa da oynayan israil menseli yetenekler ozelinde ; ilk aklima gelen listemden isim ,daha once de bahsini ettigim ; kuzey den iskocya ligi *celtics kulubunde yer alan
< *abada . . .

oyun dna kurulumu olarak fransa aslinda uygun ,
alman ligine ise ; polonya,macaristan,abd uzerinden gidenleri oluyor ayni mense den .

abd ligleri , + , latinlerde arjantin , sili ve meksika bolgelerinde ayni mense asilli yetenekler mevcut -gecmisten bugune gozlemledigim kadariyla...

onumuz en gec bir iki yila avrupa liglerinde nacizane dedigim jenerasyonun cogunu gorecegimizi bekliyorum - sayet ayni performans cizgisinin uzerine ekleyip ilerlerlerse. . .
Shon Weissman da var Suat abi ama genç değil o da Avusturya'dan sonra İspanya'ya gitti.Hatta temsilcimiz Başakşehir'e karşı 2 maçta da forma giymişti.Şu Başakşehir'in Okan hocayla Lig'de şampiyon ve Uefa Avrupa Ligi Grupları'ndan çıktığı sezon.O sezon çok özel bi sezondu Başakşehir için Suat abi.Uefa Avrupa Ligi Grupları'ndan sonra Uefa Avrupa Ligi son 16'ya da kalmışlardı bu sezon Trabzonspor'u da Şampiyonlar Ligi Eleme Maçları'nda eleyen Kopenhag.İlk maçta iyi oynamıştık ve kazanmıştık ama diğer maçta onlar kazanmıştı ve turlamışlardı.Zahavi demişken harika bi profesyonel bi futbolcu sahada Zahaviyle Dabbur'un uyumları iyiydi genel maçlara bakıldığında da.Bu oyuncu için de dediğin gibi Suat abi İspanyollar bi kanca atabilirler ve alabilirler oyuncuyu..

@ weissman 'i bi ara alacaktik yanilmiyorsam. . .
sonra ne olduysa haberler kesildi.

*roy kumas olarak babasinin izlerini tasiyor - potansiyeli mevcut - cikisi yaparsa ,kim bilir belki bir gun babasi bizim takima getirir .

@Murat Durmaz
bu mense bazli *son mesajim da nacizane bahsini ettigim listemdeki yeteneklerden ;
'''''suan en dikkatimi ceken *avrupa da oynayan israil menseli yetenekler ozelinde ; ilk aklima gelen listemden isim ,daha once de bahsini ettigim ; kuzey den iskocya ligi *celtics kulubunde yer alan
< *abada . . .
''''''
mesajim dan sonra, bir guncelleme eklemeyi uygun gordum;

*old firm derbisini izlemeni onermistim *kendisi baglaminda ve de *kuzeyli yetenek, + japon yetenekler ozelinde.
*abada, 4-0 yendikleri macta 2 golle saha nin yildiziydi . macin nazarim da diger yildizi da,yine tanidik isim, daha once mesajlasma da bahsini ettigim merkez os.
<bu da ayri baslik konusu.

@Murat Durmaz
bu mense bazli *son mesajim da nacizane bahsini ettigim listemdeki yeteneklerden ;
'''''suan en dikkatimi ceken *avrupa da oynayan israil menseli yetenekler ozelinde ; ilk aklima gelen listemden isim ,daha once de bahsini ettigim ; kuzey den iskocya ligi *celtics kulubunde yer alan
< *abada . . .
''''''
mesajim dan sonra, bir guncelleme eklemeyi uygun gordum;

*old firm derbisini izlemeni onermistim *kendisi baglaminda ve de *kuzeyli yetenek, + japon yetenekler ozelinde.
*abada, 4-0 yendikleri macta 2 golle saha nin yildiziydi . macin nazarim da diger yildizi da,yine tanidik isim, daha once mesajlasma da bahsini ettigim merkez os.
<bu da ayri baslik konusu.
Suat abi senin listendeyse bu Celticli İsrailli oyuncu konusunu açmak sana yakışır.Şimdi konuyu benim açmam etik olmaz bence..

Suat abi senin listendeyse bu Celticli İsrailli oyuncu konusunu açmak sana yakışır.Şimdi konuyu benim açmam etik olmaz bence..
nacizane listemdeki random yetenek ve potansiyeller icin baslik bir adet acmistim hatirlarsan.sembolik.
devamini dolayisiyla, mesaj icerisinde deginiyorum - keza diger bahsini ettigim yetenek _merkez os ada bolgesinden.

bu arada tesekkurler ince dusuncen ve onerinden dolayi.

Keske ucuza boyle oyuncular alsak 3 oyuncu al 1 i tutsa yeter

nacizane listemdeki random yetenek ve potansiyeller icin baslik bir adet acmistim hatirlarsan.sembolik.
devamini dolayisiyla, mesaj icerisinde deginiyorum - keza diger bahsini ettigim yetenek _merkez os ada bolgesinden.

bu arada tesekkurler ince dusuncen ve onerinden dolayi.
Ne demek Suat abi.Bugün o Celticli oyuncunun Real Madridle maçı da var..

Oynadığı 6 Maç'ta 4 defa ilk 11 oynadı ve 3 Gol ve 4 Asistlik katkı sağladı takımına..

Milli Takımı'nda oynarken ilk golünü Kıbrıs'a attı.Diğer videoda ise daha önceleri oynanan bir maç.19 yaş altı Avrupa Şampiyonası'nda finalde İngiltere'ye attığı gol..

Geri
Üst Alt