Ne demek Suat abi senle aynı oyuncuda buluşmak beni keyiflendirir.Kendine uygun bi takım bulduğunda gelişip daha çok ön plana çıkacak bi oyuncu bence de.Almanya veya Fransa Ligiyle başlar diyorum ben bu oyuncu için sen ne diyosun Suat abi
bende memnun oldum .
bu ismi secmen den ve basligini acman dan dolayi -bir kac kelam etmeyi uygun buldum.
gecmisten bugune baktigim vakit,
ulkesi cikisi ilk duragi *ispanya ligi olan efsaneleri *benayoun - racing santander....
westham ,liverpool vsvs ...
yine ayni yol dan >> bizim x *revivo ... ulke cikisi ilk durak > ispanya ligi ; celta vigo...
bir diger begendigim isim olan, yine ayni sekil ulkesi cikisi ilk duragi ispanya ligi olan *tomer hemed - mallorca ...vsvs.
bu 3 ozel ve de cok iyi tutmus nokta atisi ornekler den baktigim vakit ; ispanya ligi tam isabet olur nacizane.
*eran zahavi misal ilk cikisii ulke disina italya olmustu hafizam yaniltmiyorsa *palermo olmasi lazim.
ispanya ,italya ilk aklima gelen basarili ornekler ustteki isimler ozelinde nazarimda.
suan en dikkatimi ceken *avrupa da oynayan israil menseli yetenekler ozelinde ; ilk aklima gelen listemden isim ,daha once de bahsini ettigim ; kuzey den iskocya ligi *celtics kulubunde yer alan
< *abada . . .
birde, local lig den bizim xrevivo nun oglu ; *roy . sol kanat bek. bir goz at derim.
oyun dna kurulumu olarak fransa aslinda uygun ,
alman ligine ise ; polonya,macaristan,abd uzerinden gidenleri oluyor ayni *mense~*asilli .
ayni dogrultuda abd ligleri , + , latinlerde arjantin , sili ve meksika bolgelerinde ayni mense asilli yetenekler mevcut -gecmisten bugune gozlemledigim kadariyla...
onumuz en gec bir iki yila avrupa liglerinde nacizane dedigim jenerasyonun cogunu gorecegimizi bekliyorum - *sayet ayni performans cizgisinin uzerine ekleyip ilerlerlerse. . .