GSC Haber Osimhen 2-3, Lemina ise 3 Hafta Sahalardan Uzak Kalacak

Açıklamayı geciktirmelerinden belliydi zaten ciddi bişey olduğu

2-3 hafta diyenler var

Bu sakatlik tekrarlayan sakatliklardan biri.1 ay diyorsa gerekirse 2 ay 2.5 ay oynamasin.Öylesine yedek forvet aldilar.Gitsin deniz gülle oynasin bakalim.Stoper aldin oylesine ortasaha aldin oylesine.Bu yonetim ve hocanin transfer ve kadro planlamasinda övulecek birseyi yok.Çok komik, hayati futbol ile geçen insanlarin her yil yanliş kararlar alabilmesi.

Gecen sene bay ilk 2 3 hafta cok iyi form tutmuştu osi yokken bize yine oyle birsey lazim osi dönene kadar

Bu sakatlik tekrarlayan sakatliklardan biri.1 ay diyorsa gerekirse 2 ay 2.5 ay oynamasin.Öylesine yedek forvet aldilar.Gitsin deniz gülle oynasin bakalim.Stoper aldin oylesine ortasaha aldin oylesine.Bu yonetim ve hocanin transfer ve kadro planlamasinda övulecek birseyi yok.Çok komik hayati futbol ile geçen insanlarin her yil yanliş kararlar alabilmesi.
Yok 5 ay oynamasın Mert erdaloglu rahat etsin diye

Lemina, Dursun başkanına söz vermemiş miydi çıksın oynasın? Tüm yaz yatarken iyiydi

Lemina TS maçına belki yetişir ama Osi milli ara sonrası - bir bakıma fena da olmayabilir , full+full dönmesi tam ihtiyaç olan periyoda da denk geliyor .

Şansszlık ama ya..çok kötü oldu. Ritmini bozmaz inşallah.

Lemina TS maçına belki yetişir ama Osi milli ara sonrası - bir bakıma fena da olmayabilir , full+full dönmesi tam ihtiyaç olan periyoda da denk geliyor .

Şansszlık ama ya..çok kötü oldu. Ritmini bozmaz inşallah.
Tek korkum o. Çok formda makine gibi başlamıştı. Teklerse sıkıntı büyük

Osi oynadığı eforlu oyun sebebiyle bu sakatlıklar normal. Lemina ve singo'nun sakatlıkları da olağan ve tekrar eden şeyler.
Asıl anormal olan bu yönetim ve teknik ekibin hala bunu düşünüp ona göre kadro kurmamaları.

Zuhaha geçen sene devre arası yazdık onyedika diye beğenmedi gsc gurmeleri

Geri
Üst Alt