Osimhen: "Ben sezon sonuna kadar buradayım, sonrası ne olur bilmiyorum ama burası çok hoşuma gidiyor"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
1731013266526.png

Osimhen: "Dışarıda bazı şeyler duyuyorum. Ocak'ta gidecek misin gibi şeyler söyleniyor. Ben sezon sonuna kadar buradayım. Daha sonrası için bilmiyorum Galatasaray ve Napoli ne konuşuyorlar. Bana söylediklerinde konuşuruz. Çok hoşuma giden kulüp burası. Buraya geldiğimden beri beni çok iyi karşılayan Galatasaray taraftarları için her şeyimi vermek istiyorum."

Osimhen: "Çok yorgun olduğum için çıktım oyundan. Onu da söylemek istiyorum. Yeni oyuncunun girip %100 ile oynaması çok önemliydi."

Osimhen: "İstanbul'da çok keyifli vakit geçiriyorum. Taraftarlarla aram çok iyi. Burada oynadığım futboldan da çok mutluyum. Ailem için de burada birçok şeyi yapabiliyorum dolayısıyla burada çok mutluyum."

valla bizim de çok hoşumuza gidiyor ne yalan söyleyelim çöz şu napoliyi düşsünler paranda
Seviye çok yukarılara çıktı valla senden sonra ne yaparız kestiremiyorum

İsteriz elbet ancak alamayız ya. 50+ nasıl verelim

Türkiye icin 50 mılyon cok para degil

hertürlü bulunur sponsorlardan

Alamayız o yüzden bu sezon olabildiğince faydalanmamız lazım.

bu adam uefa kupası getirecek adam defansımız biraz iyi olsaydı.

Aldık gitti hayırlı olsun Bayern olacaksak 60-70 vermeye başlamalıyız orta saha filan tamam da forvete %10 indirimli 67.5 m euro feda olsun.

Devre arasi gitmeyecek zaten ama sezon sonu yolcu.

Geri
Üst Alt