Osimhen: "Ben sezon sonuna kadar buradayım, sonrası ne olur bilmiyorum ama burası çok hoşuma gidiyor"

%10 indirimimiz var onu atlamayın %10'la bir kalecide alsak tamamdır.

beyler tek böbrek ile yaşanır. ortalama 400-500b TL olsa 5000 böbrek sattık mı alıyoruz.

Taraftara çok güvenme şunu yazdığıma üzülüyorum ama ....

Osimhen: "Çok yorgun olduğum için çıktım oyundan. Onu da söylemek istiyorum. Yeni oyuncunun girip %100 ile oynaması çok önemliydi."

gözünü seveyim şu cümleyi hocayada söyle,adam göremiyor anlayamıyor

oyundan zevk alan bir takım için olabilecek en iyi santrafor

Mesut yılmaz şu an cumhurbaşkanı olsa örtülü ödenekten bonservisini hallederdik 🤣🤣

Osimhen: "Çok yorgun olduğum için çıktım oyundan. Onu da söylemek istiyorum. Yeni oyuncunun girip %100 ile oynaması çok önemliydi."

Takımını düşünen forwet diye işte buna derim. Icardi'nin umrunda değil 1 senedir bizi eksik oynatmasına rağmen.

Geçen sene sakat olmasına rağmen yinede çıkıp oynayıp goller atıp adamın umrunda değilmiş, güzel fıkra 😑

Sakat haliyle golleri atmamış olsa o şampiyonluk gelir miydi bir düşünür insan.

Victor Osimhen. Bir insan nasıl Süperstar oluyormuş tam olarak bu maçta izledik. Böyle dev maçlarda Süperstarlar sahneye çıkar, bu maçtada aynen böyle oldu. Drogbayı 26 yaşında getirmek gibi birşeyden bahsediyoruz. İnanılmaz 2 gol ve çok iyi bir futbol. Mahvetti resmen adamları. Bu sene bu takıma o kupayı getireceksin. Harikasın Kara Boğam FB_IMG_1731493032716.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt