-Galatasaray'da çıktığı ilk maçta neler hisettin?
Victor Osimhen: "Isınmak için sahaya ilk adımımı attığımda bütün taraftarlar ismimi bağırmaya başladı ve alkışladı. Bu durum beni evimde hisettirdi."
-Galatasaray hakkında gelmeden önce neler biliyordun?
Victor Osimhen: "Küçüklüğümden beri takip ettiğim idol aldığım Didier Drogba ve arkadaşlarım Onyekuru ve Etebo burda oynamıştı."
Victor Osimhen: "Bence Fenerbahçe ve Galatasaray en sert derbilerden bir tanesi. Ben oraya kaybetme olasılığımız olduğunu veya berabere kalmanın yeteceğini düşünerek gitmedim. Üç puan için oradaydık."
Victor Osimhen: "Yunus harika bir oyuncu. Ben onu Leicester'dan biliyordum. Fenerbahçe'ye karşı çok iyi oynadı. Ne diyebilirim ki inanılmaz ötesi oyunculardan biri. Takım arkadaşım olduğu için çok mutluyum."
Victor Osimhen: "Okan hoca buraya gelmemde anahtardır. Gelmeden bir gün önce konuşmuştuk. Bana planlarını anlattı. Harika bir insan. Beni çok cesaretlendiriyor. Zaten bu oyunu oynamış birisi. Onunla konuştuğumda inanılmaz etkilendim."
Victor Osimhen: "Yedi kişilik ailenin en küçüğüyüm. Futbolu seçen bir tek bendim. Futbol kısmı her zaman istediğim gibi gitmedi. Her zaman başarılı olamadım. Reddedildiğim zamanlar oldu."
-100 milyonluk bir oyuncu olarak buraya geldin seni etkiliyor mu?
Victor Osimhen: "Hayır etkilemiyor. Ben bundan fazlasıyım. İnsanlar farklı rakamlar söylüyorlar 15 milyon diyenler var, 100-120-150 diyen de var. Herkesin farklı düşüncesi olabilir. Dünyada benim gibi, bu tarz ve başarı elde etmiş oyuncular var. Özelliklerim ve yaptığım şeylerle, kalitemle alakalı aslında yani hak ediyorum diye düşünüyorum."
Victor Osimhen: "Takım için yapmam gerekenlerin sonrasında konuşulanları pek umursamıyorum. Özel hayatımda da beni etkilemiyor, dışarıya çıktığım zaman kendi tarzıma devam ediyorum. Antrenman sonrası sadece kıyafetlerim değişiyor."
Victor Osimhen: "Mauro Icardi efsanelerden biri. Ondan birçok şey öğrenebileceğimi düşünüyorum. Gol atmak için yaptıkları, liderliği… Soyunma odasında çok şakacı biri."
Victor Osimhen: "Yusuf Yazıcı antrenman sonrası spor salonundaydı ve ben içeri girdiğimde Yarim Yarim şarkısı çalmaya başladı. Güzel bir ritimi vardı. Ben de şarkıyı beğendim ve dans etmeye başladım.😂Galatasaray'da ilk golümden sonra şarkıyı çaldılar ve çok hoşuma gitti."
Osimhen’den Galatasaray taraftarlarına: "Kalbimin derinliklerine indiğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım sezon sonunda sizin de sayenizde birlikte kupalar kaldıracağız."
(GS YouTube Katıl)