GSC Haber Osimhen: "Bir sonraki turda büyük takımlarla oynamak istiyorsak geliştirmemiz gereken çok şey var"

Recep Buruk

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Osimhen:

"Yani başta gerçekten çok motiveydim. Sahaya çıkmadan önce takım arkadaşlarımı hazırlamaya çalıştım. Onlara Torino’ya gelip galibiyet almaya çalışmanın ne kadar zor olduğunu anlattım. Çünkü ben de burada oynadım ve bunun ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ama bazılarının biraz çekingen olduğunu düşünüyorum. Onları motive etmeye ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ama bunu tek başıma yapamam. Motive etmeye çalıştım. Kalabalıktan ve tabii ki Juventus’un oyun tarzından biraz korktuklarını gördüm. Ama ben bu takımı tanıyorum. Eğer geri çekilip oynamalarına izin verirsen, sana zarar verirler. Hatta 10 kişi kaldıklarında bile 11 kişiyken oynadıklarından daha iyi oynayabiliyorlar. Tur atladık ama bir sonraki tura geçip büyük takımlarla oynamak istiyorsak geliştirmemiz gereken çok şey var.."

Soru: "Liverpool ya da Tottenham. Hangisini tercih edersin?

"Osimhen:

"Yani dürüst olmak gerekirse, şu anda Liverpool’la karşılaşmak bir nevi rövanş gibi olurdu. Ama bence bu aşamada kimi çekersek çekelim… Çok fazla bir şey söylemek istemem ama Liverpool’dan kaçınmak isterim. Yine de eğer onlar gelirse, tabii ki mücadele ederiz. Ama kolay olmayacak.Sonuçta bu Şampiyonlar Ligi. Hiçbir takım kolay değil ve bu turnuvada Bodo Glimt’in ne kadar iyi işler yaptığını da görüyoruz. Eğer kazanmak istiyorsan, büyük takımlarla da oynamalı ve kendin için bir mesaj vermelisin.Liverpool’la daha önce karşılaştık ama Anfield’da oynamadık. Eğer onlarla eşleşirsek harika bir maç olur. Kolay olmayacak elbette ama bence bu mücadeleyi verecek gücümüz var."

(CBS Sports)

Victor Osimhen: "Golden sonra sevinç yaşamadım. Gerek yoktu. Sebebini açıklayayım. Birincisi, sevdiğim ve kariyerimde önemli bir rol oynayan Spalletti'ye saygı duyuyorum. İkincisi ise 10 kişi rakibimize karşı kötü oynadık. Ben duygularımı gizleyen bir oyuncu değilim. Juventus taraftarları takımlarını alkışladı bugün. Çünkü daha iyi oynadılar. Ancak bir üst tura yükseldiğimiz için elbette çok mutluyum." (Prime Video)

@Alper Altun osimhen kovulmalıdır icardi 11 gecmelidir fikrin
200w (11).gif

“Geliştirmemiz gereken çok şey var”

“Onları motive etmeye ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ama bunu tek başıma yapamam.”

Okaaan
Okan buruk'un en büyük eksiği bu işte, liderlik yok. Takım raydan çıkınca kenardan taraftar gibi izliyor

Osimhen:

"Yani başta gerçekten çok motiveydim. Sahaya çıkmadan önce takım arkadaşlarımı hazırlamaya çalıştım. Onlara Torino’ya gelip galibiyet almaya çalışmanın ne kadar zor olduğunu anlattım. Çünkü ben de burada oynadım ve bunun ne kadar zor olduğunu biliyorum.Ama bazılarının biraz çekingen olduğunu düşünüyorum. Onları motive etmeye ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ama bunu tek başıma yapamam. Motive etmeye çalıştım. Kalabalıktan ve tabii ki Juventus’un oyun tarzından biraz korktuklarını gördüm.Ama ben bu takımı tanıyorum. Eğer geri çekilip oynamalarına izin verirsen, sana zarar verirler. Hatta 10 kişi kaldıklarında bile 11 kişiyken oynadıklarından daha iyi oynayabiliyorlar. Bu yüzden bence geliştirmemiz gereken çok şey var."

Soru: "Liverpool ya da Tottenham. Hangisini tercih edersin?

"Osimhen:

"Yani dürüst olmak gerekirse, şu anda Liverpool’la karşılaşmak bir nevi rövanş gibi olurdu. Ama bence bu aşamada kimi çekersek çekelim… Çok fazla bir şey söylemek istemem ama Liverpool’dan kaçınmak isterim. Yine de eğer onlar gelirse, tabii ki mücadele ederiz. Ama kolay olmayacak.Sonuçta bu Şampiyonlar Ligi. Hiçbir takım kolay değil ve bu turnuvada Bodo Glimt’in ne kadar iyi işler yaptığını da görüyoruz. Eğer kazanmak istiyorsan, büyük takımlarla da oynamalı ve kendin için bir mesaj vermelisin.Liverpool’la daha önce karşılaştık ama Anfield’da oynamadık. Eğer onlarla eşleşirsek harika bir maç olur. Kolay olmayacak elbette ama bence bu mücadeleyi verecek gücümüz var."

(CBS Sports)

Bazıları takmıyormuş burada oynamak ne kadar zor olduğunu anlatmaya çalıştığında diyor. Ağa ver o listeyi bize gerisini bize bırak.

Victor Osimhen: "Golden sonra sevinç yaşamadım. Gerek yoktu. Sebebini açıklayayım. Birincisi, sevdiğim ve kariyerimde önemli bir rol oynayan Spalletti'ye saygı duyuyorum. İkincisi ise 10 kişi rakibimize karşı kötü oynadık. Ben duygularımı gizleyen bir oyuncu değilim. Juventus taraftarları takımlarını alkışladı bugün. Çünkü daha iyi oynadılar. Ancak bir üst tura yükseldiğimiz için elbette çok mutluyum." (Prime Video)

Biri de çıkıp

Kes traşı

Dememiş mi?

Dünden beri yaptığı açıklamaların içeriğine vs hiçbir itirazım yok. Doğruları söylüyor.

Ama açıklamaların şekli şemalinden kaynaklı biraz kekremsi tat bırakıyor

Cok cok talihsiz aciklamalar.
Tamam, Baris, Yunus, Sara senin seviyende degiller, sana istedigin paslari atamiyorlar ama niye gomuyorsun adamlari?
Arkana Lang, Ilkay, Sane uclusunu monte edemeyen teknik direktor var, ona da laf atsana?

Neyse, seviyoruz samimiyetini, ama biraz daha sakin.

bu ne ya?

dogru söylüyor ona laf yok ama

geldigin takim ilk 24e giremeden elendi
gitmek istedigin takim öyle yada böyle bugün elendi
italyanin mevcut en baba takimi inter senin yendigin bodoya yenildi iki macta

Geri
Üst Alt