GSC Haber Osimhen: "Bizim takımımız sevgi üzerine kurulu"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1741981750381.webp

Osimhen: "Büyük bir tebrik takıma ve taraftarımıza. Herkes en iyi şekilde oynamaya çalıştı. Barış inanılmaz bir maç çıkarttı. Son maçlarda zaten çok kıymetli olduğunu hissettiriyordu. Yunus geri döndü, o da bizim için çok önemli bir oyuncu."

Osimhen: "Tüm takım arkadaşlarım kıymetli benim için. Bizim takımımız sevgi üzerine kurulu. Sadece saha içinde değil, saha dışında da kardeşiz."

Osimhen: "Morata çok önemli bir oyuncu. Bence aynı durumda olsak o da bana topu verirdi. Takım arkadaşlarımın hepsi benim için çok kıymetli."

Metin Oktayin reenkarnasyon hali misin doğru söyle bak bu kadar sevgi beni şaşırtıyor

Galatasaray bir his takimidir. Buda kanitidir.

Bu adamı anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalır..

Kiralık gelen ve çok büyük bir ihtimalle sezon sonunda ayrılacağı belli olan bir adamın bu kadar aidiyet duyması, takımın liderliğini yapması muazzam bir hadise..

Biz senden razıyız.. Yolun, bahtın açık olsun..

Yarışta kalmamız sayesinde ama yaptıklarının daha da değerli olması için son 9 maçta yapacakları önemli

Adam koymus kafaya, cok sevdigi Gese sini 5yildizli yapip gidecek🥲

Müthiş bir karakter yav.

Maç sonu Jelert'i yanına alıp moral vererek abilik yapıyordu. Bu adam bir de dünyanın en iyi 5 forvetinden biri, sıfır ego sıfır kibir.

Ardında bırakacağı boşluk bizi çok etkileyecek.

Geri
Üst Alt