Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.749
- 5.094
- 1.343
ne desek az kalır emeğine yiğidim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam bir tek ve hakli olarak taraftara paye vermis. Takim rezil demis. Ona ragmen kazandik demis. 100% hakli.
Osimhen: "Bu maç açıkçası baştan itibaren hayal kırıklığına uğrattı. Rakibimiz bizi çok zorladı. 10 kişi bile zorladılar. Golümden ve ilerde yaptığım işlerde dolayı mutluyum ama çalışmamız gereken çok şey olduğunun farkındayım. Turu atlamayı hak ettik."
Osimhen: "Galatasaray taraftarına çok teşekkür ediyorum. En zor anlarda bile sürekli yanımıdaydı. Bu mutluluğu sürekli hak ediyorlar. Gerideyken bile desteklediler. Onlar sayesinde tur atladık. Çok teşekkürler Galatasaray taraftarı."
Büyük ihtimalle gider Juventus a zatenkaç kurtar kendini birader benim hakkım helal sana
Sana sorduk mu birader ?çalıştırma şeklinden mutsuz olduğu çok açık
insan olarak seviyordur
hoca olarak beğendiğini sanmıyorum
Fatih hocanın Hagi'si neyse Okan'ın Osimhen'i de o. Sahada tüm takıma yapabiliriz güveni veriyor kıç kurtarıyor.osimhen'den utandığımız bi maçtı
taraftar kendi oyuncusundan utanır mı ya hu
okan buruk yatsın kalksın osiye teşekkür etsin, kıçını kurtarıp duruyor
Baris 2 tane hizli atagi hic etti. Resmen amator topcu gibi paslar atti. Gol atti veya asist yapti diye ovemeyecegim. Pas kalitesi yok adamda.Bu adam daha napsın tek başına bütün takımı kurtardı barışla ikisi
günün sonunda kazananlar konuşuluyor renktaşBaris 2 tane hizli atagi hic etti. Resmen amator topcu gibi paslar atti. Gol atti veya asist yapti diye ovemeyecegim. Pas kalitesi yok adamda.