Osimhen: "Bu takıma gelip de, bu büyük kulübün bir parçası olmak çok önemliydi"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
20241222_182147.jpg

Victor Osimhen: "Bu en önemli maçlarımızdan biriydi sezon için, puan farkını açtık. 3 puandan ötürü takımımızı tebrik ediyorum. Kayserispor'un hücum oyuncuları tehlikeliydi, onlara karşı kazanmak önemliydi. 2 gol attığım için mutluyum. İlk yarıyı kazanarak bitirdik. Momentumu korumak önemliydi."

Victor Osimhen: "Bence bu takıma gelip de, bu büyük kulübün bir parçası olmak çok önemliydi. Beni evimde hissettirdiler. Barış, Yunus, Gabi, Dries ile çok kolay adapte oldum. Onların oyununu hızlıca öğrendim. Yardımcı olabilmek beni mutlu etti. Avrupa'da namağlubuz. Adım adım gitmeliyiz. Süper Lig'de de yolumuza devam ediyoruz."

Oyunda olması yeterli , topsuz oyunda katkısı dışında oynadığı her maç minimum 2-3 gol atmaya devam ederiz

Momentum derken sokuşa ara vermedik demek istiyor Osimhen heis

Dybala almak ihanettir. Bunu alin bunu. Yemeyin, icmeyin bu adami alin.

Aslan parçası
İşte bu psikolojik baskı

Sen bu topraklardan gittiğinde milyonlarca Galatasaraylıyı aşk acısından daha beter bir duygunun içine atacaksın baba.

Başlık öyle bir başlık ki adam ceketini alıp çıkıp gidiyor sanırsın. Modum germe bizi lütfen :asd:

Victor Osimhen. Neden değerinin böylesine yüksek olduğunu, neden Napoli'nin 30 senelik Şampiyonluk yokluğunu bitirdiğini ve böyle büyük bir Süperstar olduğunu gösterdi. Harika bir performans. Attığı goller, verdiği paslar ve hızıyla gücüyle fark yarattı. Bu sezon hem ligde, hem avrupadaki Şampiyonluğumuzun etkeni olacak. Harikaydın Kara Boğam
48omll.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sağlam sponsorluk destegi bulursak eger 50 civarına kendisini alacaz gibi geliyor

Geri
Üst Alt