GSC Haber Osimhen, Bugün Saat 17.20'de Açıklamalarda Bulunacak - İptal Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözyaşlarımız için peçeteleri hazırladık. Şuna dönüşeceğiz.

1748417673389.webp

muhtemelen gider, giderse de canı sağ olsun. Galatasaray efsanesi olarak kalacak.

Osimhen'e zor zamanda gelip ana karakteri cenderenin icerisinden cıkarıp giden gizemli dizi karakteri gibi bakıyorum, o yüzden hiç alınıp gücenmem gelmiş olması bile bizim için lükstü.

Al-hilal hıyarı da sanki ş.ligi kazanacak. Parayı bol bulunca bi şeyinize sürmediğiniz kaldı, o çöp liginize ayrı size ayrı. Futbol piyasasının içine ettiniz cahil herifler
cl ini bizle de kazanamaz mesele o değil. paraysa konu avrupanın vereceğini veririz dedi bizimkiler, ha ben cl kazanmak istiyorum derse gitsin avrupa büyüklerine bir şey denmez. ama sırf para için araplara gitmek çok hoş değil. napoliden direkt geçiş yapsa tamam da burada yasadıklarını yasayabileceği bir kulüp olacağını sanmıyorum futbol kariyeri boyunca.

Gitmeli zaten. Hayatın doğrusu bu. Aksi her iki taraf için de saçmalık olur. Biz o rakamlara asla çıkmamalıyız o da 45 50 lik teklifler varsa kaçırmamalı.
Arapları söğüşleyip robin hoodluk yapması herkesi mutlu etmeli.

Ya kalırsa? O zaman napicaz

Yönetim go fund me projesi oluştursun görelim kim ne kadar istiyor kalmasini
Herkes gideceğine kesin gözüyle bakıyor, keza yönetimde kesin gözüyle baktığı için bol keseden ufurdu, bonservisini de öderiz maasinida falan dedi. Ya kalırım derse napacaz? Taraftar olarakta yürekten kalacağına inanan yok, Adriana limanın metin harayla takilmasi gibi bir durum olur, zamanında gerceklesen bu hadiseyi hala bünyem kabul etmiyor mesela

Osimhen bu gün çok ama çok büyük bir sürpriz olmaz ise veda konuşması yapacak. Yarın Muslera , Mertens ve Osimhen için veda töreni yapılır. Zaten bizim yönetiminde Osimhen'i ikna edecek finansal yeterliği yok bir önce veda etmesini içten içe beklediklerinden hiç şüphem yok.

Bence bugünde net konuşmayacak.Kafam karışık vb. Umarım bizde kalır ama.....

Gönül her ne kadar kalmasını istese de, realite gitmesini gerektiriyor..

Zikredilen bonservis bedeli, maaş bizim boyumuzu aşar.. TR henüz o seviyelere gelemedi..

Kaldı ki o meblağlar verilse dahi, daha elzem olan diğer mevkilere takviye için yeterli bütçe olmayacak..

Tadında bırakmak lazım.. Kariyerinin sonunda son bir şarkı isteyecektir.. Kapımız sonuna kadar açık..

Osimhen'in kaldığı senaryoda asla Barış'ı kaybedemeyiz.

Takımın bana göre en az Osimhen kadar hatta üç yıllık performansı ile ondan büyük yıldızı Barış.

İskeletten 2 çok önemli Galatasaray genetiği ayrılıyor.

Osimhen 1 senedir inanılmaz işler yaptı ama takım DNA'sına henüz işlemiş değil.

Sara'nın satışı dışında bence kimse gitmemeli takımdan para edecek isimlerden.

O kadar Galatasaray'lıysanız Kavukçu, Metin, Hatip gidip siz ve sonra da sponsor ile ayarlayın o parayı.

En çok bu sene harcanacaksa harcansın.

Günay (Muslera sonrası soyunma odası adına)
Sanchez
Abdulkerim (performans olarak daha iyisi alınabilir olsa da Mertens ve Muslera sonrası)
Kaan (performans olarak daha iyisi alınabilir olsa da Mertens ve Muslera sonrası)
Torreira
Lemina
Barış
Yunus
İcardi (performans olarak belirsizlik olsa da sakatlık sonrası, kimya olarak Mertens ve Muslera sonrası)

bu takımın çimentoları. Üzerine Eren'de eklendi. Bunlar satılamaz. Morata alınmışken o da devam etmeli.

Maliyeti nedeniyle satılması imkansız olan Sallai'de 2. yarı bizi benimsediği ve az da olsa çıkışa geçtiği için kalabilir.

Ama bu saydığım iskeletten kayıp olması teklif dahi edilemez.

Sadece Sara bana göre 25-30 civarı bir rakam getiriyorsa ikamesi bulunmak şartı ile salınabilir.

Gerisini kendiniz halledeceksiniz.

Kaleci
Kanat Forvet
10 Numara
Osimhen
+
Bek / Stoper (Fırsat olursa)

bulacaksınız en doğru isimleri en doğru maliyetle.

Uykusuz kalacaksınız Erden gibi Galatasaray için gerekirse.

Ha bu yazdıklarım bugün 17:20 de zaten boşa çıkabilir.

Amaa

Osimhen kalmıyorsa da bu sefer onu çok da aratmayacak bir hücum hattı kurmak göreviniz.

Muani
Baumgartner
Sane

gibi isimlerden en az 2 tane bitireceksin. Gerekirse kampı kurup dibinden ayrılmayıp kafalarına girip Erden gibi.

Yapacak enerjiniz yoksa pasta masta diyerek 1 ayı daha geçiremezsiniz haberiniz olsun.

Geçer diyorsanız da Galatasaray taraftarı 3 yıl demez yedirir size veda pastasını yaz çıkmadan.

Gs için hayırlısı neyse o olsun diyelim. Gitse bi dert kalsa bi dert

Gönül her ne kadar kalmasını istese de, realite gitmesini gerektiriyor..

Zikredilen bonservis bedeli, maaş bizim boyumuzu aşar.. TR henüz o seviyelere gelemedi..

Kaldı ki o meblağlar verilse dahi, daha elzem olan diğer mevkilere takviye için yeterli bütçe olmayacak..

Tadında bırakmak lazım.. Kariyerinin sonunda son bir şarkı isteyecektir.. Kapımız sonuna kadar açık..
O zaman şöyle temenni de bulunalım:Gittiği yerde mutlu olamasın ve tezelden bize dönsün inşallah:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt