Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.421
- 6.400
- 768
Osimhen hoca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cl ini bizle de kazanamaz mesele o değil. paraysa konu avrupanın vereceğini veririz dedi bizimkiler, ha ben cl kazanmak istiyorum derse gitsin avrupa büyüklerine bir şey denmez. ama sırf para için araplara gitmek çok hoş değil. napoliden direkt geçiş yapsa tamam da burada yasadıklarını yasayabileceği bir kulüp olacağını sanmıyorum futbol kariyeri boyunca.Al-hilal hıyarı da sanki ş.ligi kazanacak. Parayı bol bulunca bi şeyinize sürmediğiniz kaldı, o çöp liginize ayrı size ayrı. Futbol piyasasının içine ettiniz cahil herifler
Yönetim go fund me projesi oluştursun görelim kim ne kadar istiyor kalmasiniYa kalırsa? O zaman napicaz
9 numarayı verirseniz kalırım dese mesela : )Ya kalırsa? O zaman napicaz
Herkes gideceğine kesin gözüyle bakıyor, keza yönetimde kesin gözüyle baktığı için bol keseden ufurdu, bonservisini de öderiz maasinida falan dedi. Ya kalırım derse napacaz? Taraftar olarakta yürekten kalacağına inanan yok, Adriana limanın metin harayla takilmasi gibi bir durum olur, zamanında gerceklesen bu hadiseyi hala bünyem kabul etmiyor meselaYönetim go fund me projesi oluştursun görelim kim ne kadar istiyor kalmasini
O zaman şöyle temenni de bulunalım:Gittiği yerde mutlu olamasın ve tezelden bize dönsün inşallahGönül her ne kadar kalmasını istese de, realite gitmesini gerektiriyor..
Zikredilen bonservis bedeli, maaş bizim boyumuzu aşar.. TR henüz o seviyelere gelemedi..
Kaldı ki o meblağlar verilse dahi, daha elzem olan diğer mevkilere takviye için yeterli bütçe olmayacak..
Tadında bırakmak lazım.. Kariyerinin sonunda son bir şarkı isteyecektir.. Kapımız sonuna kadar açık..