- 4 Aralık 2009
- 14.130
- 10.551
- 2.498
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duygularımıza tercüman olmuşsun ağzına sağlık.Osimhen'in kaldığı senaryoda asla Barış'ı kaybedemeyiz.
Takımın bana göre en az Osimhen kadar hatta üç yıllık performansı ile ondan büyük yıldızı Barış.
İskeletten 2 çok önemli Galatasaray genetiği ayrılıyor.
Osimhen 1 senedir inanılmaz işler yaptı ama takım DNA'sına henüz işlemiş değil.
Sara'nın satışı dışında bence kimse gitmemeli takımdan para edecek isimlerden.
O kadar Galatasaray'lıysanız Kavukçu, Metin, Hatip gidip siz ve sonra da sponsor ile ayarlayın o parayı.
En çok bu sene harcanacaksa harcansın.
Günay (Muslera sonrası soyunma odası adına)
Sanchez
Abdulkerim (performans olarak daha iyisi alınabilir olsa da Mertens ve Muslera sonrası)
Kaan (performans olarak daha iyisi alınabilir olsa da Mertens ve Muslera sonrası)
Torreira
Lemina
Barış
Yunus
İcardi (performans olarak belirsizlik olsa da sakatlık sonrası, kimya olarak Mertens ve Muslera sonrası)
bu takımın çimentoları. Üzerine Eren'de eklendi. Bunlar satılamaz. Morata alınmışken o da devam etmeli.
Maliyeti nedeniyle satılması imkansız olan Sallai'de 2. yarı bizi benimsediği ve az da olsa çıkışa geçtiği için kalabilir.
Ama bu saydığım iskeletten kayıp olması teklif dahi edilemez.
Sadece Sara bana göre 25-30 civarı bir rakam getiriyorsa ikamesi bulunmak şartı ile salınabilir.
Gerisini kendiniz halledeceksiniz.
Kaleci
Kanat Forvet
10 Numara
Osimhen
+
Bek / Stoper (Fırsat olursa)
bulacaksınız en doğru isimleri en doğru maliyetle.
Uykusuz kalacaksınız Erden gibi Galatasaray için gerekirse.
Yapacak enerjiniz yoksa pasta masta diyerek 1 ayı daha geçiremezsiniz haberiniz olsun.
Her nekadar Al Hilal 'e 3 yıllık 120milyona tamam dedi yazıları çıkmasına karşınGidecek olsa avrupadan mutlaka haberler çıkardı avrupada en ufak haber yok ,muhtemelen daha karar vermedim diyecek
Arap olayı gerçekse şaşırmam ama ben hala kariyerini önde tuttuğunu düşünüyorum ,liverpool psg gibi takımlar yerine Arap çöllerine giderse uzuluruzHer nekadar Al Hilal 'e 3 yıllık 120milyona tamam dedi yazıları çıkmasına karşın![]()
Ne diyecek para için sizi sattım mı diyecek??? Eğer öyle olsa görüş bildirmezdi gibime geliyor.Tabii ki züğürt tesellisi.Gönlüm kalmasından yana ama kalacağını gram düşünmüyorum Mertens ve musleranın da konuşma yapacağından yola çıkarak ki onlar veda ediyor osimhen de veda konuşmasını yapıp ayrılacak bu bariz
Veda edecek işte hocam herşey için teşekkür ederim benim için bir aile oldunuz türkiyedede bir evim var Galatasaray taraftarı her zaman kalbimde nerede olursam olayım takip edeceğim sizi seviyorum İ love you so much falan sonra voltingenNe diyecek para için sizi sattım mı diyecek??? Eğer öyle olsa görüş bildirmezdi gibime geliyor.Tabii ki züğürt tesellisi.
kötü hislere sahibizGüle güle
Yalnız dellendi bi oğlan çok fazla story atmaya başladı