GSC Haber Osimhen, Bugün Saat 17.20'de Açıklamalarda Bulunacak - İptal Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çünkü şampiyonluk kutlamalarında kendisi mertens ve musleranın arkasında kaldı..

"hoopp noluyoruz yahu! bende gidiyorum bana veda yok mu ? ?" dedi içinden.

- Maç öncesi gideceğimi söyleyeyim de taraftar başak maçında beni bir bahrına bassın..

Kusura bakma osicim. Mertens ve Muslera varken senin vedan pekte şaşalı olmaz.. hadi güle güle arabistanınaa

cl ini bizle de kazanamaz mesele o değil. paraysa konu avrupanın vereceğini veririz dedi bizimkiler, ha ben cl kazanmak istiyorum derse gitsin avrupa büyüklerine bir şey denmez. ama sırf para için araplara gitmek çok hoş değil. napoliden direkt geçiş yapsa tamam da burada yasadıklarını yasayabileceği bir kulüp olacağını sanmıyorum futbol kariyeri boyunca.
Danyal ne diyon yav 55 milyona çıkmış adamlar senelik. 1 senelik taraftarlı dünya zevki mi 2 senede 110 milyon dolar para mı.

Araplar buna bonservis verecek sonuçta
Seneyede gidebilir yani 😂
Bizim açımızdan be fark edecek ki, seneye daha büyük yıkım olur bizim için. Onun açısından bakarsak belki seneye arabistan rüyası bitmeye başlyacak. Belki sakatlanacak kariyeri sekteye uğrayacak.
Ronaldoyla başladı onunla bitmeye başlayacak belki arabistan. Bugün 55 alacağını yarın yine alacağını harbiden düşünüyor muyuz.
70 bize bonservis verecekler üzerine 55 maaş. O iş bu ülkeye girdiği anda biter.
Bonservisini al gel kafasına girerler.

Ne fark edecek ki belki seneye arabistan rüyası bitmeye başlyacak.
Ronaldoyla başladı onunla bitmeye başlayacak. Bugün 55 alacağını yarım alacağını harbiden düşünüyor muyuz.
70 bize bonservis verecekler üzerine 55 maaş. O iş bu ülkeye girdiği anda biter.
Bonservisini al gel kafasına girerler.
Wc ye kadar en az bu furya devam eder

Osimhen öldü Memati. Osimhen'i araplar topraga yolladı, ama biz onun dimdik gömülmesini sağladık.

Eğer kalacak açıklaması gelecek olsaydı kokusu çoktan çıkardı.Galatasarat taraftarına teşekkür edip dünyanın neresinde olursa olsun Galatasaray i destekleyecegini söyleyip veda edecek.Dogrusu da çok uzamamasi bu işin.

Çok güzel bir sezondu, önemli başarılar elde edip, anılar ve kupalar biriktirdik. Herkese çok teşekkür ediyorum minvalinde geçer zaten bu maliyetlere topçu alamayız

Onu bunu bilmiyorumda, gidici oldugu senaryoda basaksehir maci sonrasi herhangi bir konusma durumu olursa muslera ve mertens ozelinde, bu adama mikrofon verilmemeli.

Taraftar isliklar paragoz falan der, icardi tezahurati yapar eder - cok ters teper o is.

Açıklama yapması iyi. En azından planlama yapmak için vaktimiz olur gittiği takdirde.

Kızamıyorsun ki adama. Elin arabi 40 milyon veriyor. 3 senede 120 milyon. Bundan ziyade ona verecekleri hediyeler imkanlar ves.

Bizim verdiğimiz sevgiyi veremezler o ayrı ama. Kararına saygı duyacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt