GSC Haber Osimhen, Bugün Saat 17.20'de Açıklamalarda Bulunacak - İptal Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Obur yandan 75 M euro kismini irdeleyelim maas disinda.

Bunun abartalim hadi 25 M nu sponsorlardan olsa 50 M nereden cikariyorsak masaya koyacagiz guya.

Bu 50M ile icardi morata var iken tum diger kilit transferlerin butcesi cikmaz mi. Ben mi cok mantiksiz bakiyorum bilmiyorum.

AVL de osi vardi, kadro derinligi vs olmayinca gorduk neler yasiyoruz, CL de her sonuca acik- ocaktan sonrasini goremeyedebiliriz.

Tek aklima gelen formul su, alinir bir sekilde - kontrat yapilir. Subatta CL durumuna gore , yoksa seneye yazin verdigini cikaracak belki kar ettirecek sekilde satilir.

Baska turlu dengeleyemiyorum kafada

Bunun abartalim hadi 25 M nu sponsorlardan olsa 50 M nereden cikariyorsak masaya koyacagiz guya.

Bu 50M ile icardi morata var iken tum diger kilit transferlerin butcesi cikmaz mi. Ben mi cok mantiksiz bakiyorum bilmiyorum.

AVL de osi vardi, kadro derinligi vs olmayinca gorduk neler yasiyoruz, CL de her sonuca acik- ocaktan sonrasini goremeyedebiliriz.

Tek aklima gelen formul su, alinir bir sekilde - kontrat yapilir. Subatta CL durumuna gore , yoksa seneye yazin verdigini cikaracak belki kar ettirecek sekilde satilir.

yönetim osimhenin kalmayacağına güvenip böyle atıp tutuyor, osi bugün çıkıp kalmak istiyorum dese bile bizimkilerin bonservis işini son haftaya bırakma işi hayli fazla emin ol...

yönetim osimhenin kalmayacağına güvenip böyle atıp tutuyor, osi bugün çıkıp kalmak istiyorum dese bile bizimkilerin bonservis işini son haftaya bırakma işi hayli fazla emin ol...
Realitede ben de dedigin gibi bakiyorum cunku yenikapi kutlama gunundeki osimhen ne otobuste takimla eglendi, ne zaten beklenen "gosteri" gerceklesti programin icine ettikleri icin.

O gune kadar az bir ihtimale inancim vardi, o artik yok.

50 milyon doğru kullanılırsa 3 tene omurga adamı alınır. Her sene bek deniyoruz.
Hadi 2 adam olsun abdül yavaşladı artık, geçen sene kasıma kadar olan süreci ne çabuk unuttuk.
Osimheni 2-3 sene sonra da alırız, yalnız osimhen alınınca diğer eksiklikler bitmiş olmuyor oraları yarım bırakacaksak osimhene gerek yok.
Önce diğer tarafları sağlamlaştırsınlar 2 sene sonra sağlam takıma osimhen çek avrupada kupa kazanmanın yoluna bak.

50 milyon doğru kullanılırsa 3 tene omurga adamı alınır. Her sene bek deniyoruz.
Hadi 2 adam olsun abdül yavaşladı artık, geçen sene kasıma kadar olan süreci ne çabuk unuttuk.
Osimheni 2-3 sene sonra da alırız, yalnız osimhen alınınca diğer eksiklikler bitmiş olmuyor oraları yarım bırakacaksak osimhene gerek yok.
Önce diğer tarafları sağlamlaştırsınlar 2 sene sonra sağlam takıma osimhen çek avrupada kupa kazanmanın yoluna bak.
Dedigin rota en mantiklisi olup, taraftarin mal gibi davranmayarak adami guzel ugurlamasi lazim.

1 coconut videosuna gemileri yakan adam 1 tane irkci soylem, paraci soylem, islik tepkisine kafada seni de siler.

2 sene 3 sene 4 sene neyse geri ister isek yine avrupadan alamayacagi rakami sunarak en onemlisi bu. (Hatta o zaman geldiginde fener istese bile devreye giremez adami GSli Osi olarak ugurlarsan.) Taraftardan basaksehir macinda cekincem buyuk.

O yuzden hic bi olumsuz karar cumartesine kadar cikmamali ortaya.

O paraya 3-4 sağlam adam alınır evet de, birde İbrahim gibi bir sorun var, kimlere vereceğiz o parayı da takıma 3-4 takviye yapacağız bizi yöneten adamlar bunlar oldukça :cautious:

Yıllık 40 milyon Euro'yu forumdan sadece 3-5 eleman elinin tersiyle iter, ama geri kalanı hemen atlar.

ya birçok oyuncu belli saatlerde açıklama yapacakmış, bence buraya çıkıp kalıyorum/gidiyorum deme işi değil bu. Bunu yapması da profosyonelliğe aykırı bir durum zaten. Resmi imza atılmadan kalıyorum gidiyorum işi saçma olur kalacaksa da gidecekse de sonuçta bu adamın menejeri oturup pazarlık yapacak nereye gidecekse elini niye güçsüzleştirsin.

Dünkü paylaşımındaki şarkı gideceğini gösterdi zaten

bu olmayacak arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt