Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.668
- 29.109
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Al hilal kuruluş tarihi17.20 ne alaka? Nijerya'nın fetih tarihi mi aw?
Maks 1 sene sonra beni alın diye yanlarher sey para degil
burda da cok güzel kazaniyor zaten herif
eger giderse ömür boyu pisman olur bence
Maks 1 sene sonra beni alın diye yanlar
Açıklama yapıp gidicek işte toparlanacak son maça çıkmayacak zatenantrenmanda olmayacakmış
Abi adamlar para verince seni esir aldığını düşünüyor daha ötesi yoksadece paradan ibaret olan b.k cukuru bir ülkeye gidilmez yav
isterse 100 milyon versinler
İzin vermişlerdir. Bazı futbolcular kafa tatiline başladılar diye biliyorum.antrenmanda olmayacakmış
Kalıyorum desin osimhen de 5 buçuktan sonra onu görmek lazımFenerli arkadasim saatini göstetip 5.30 da görüşürüz yaptı. Birde el hareketi çekti sanirim söyle birseydi.![]()
Kalırsa pişman olmaz taraftar sevgisi ve alacak olduğu astronomik bir ücret var burada kaldığında bile onun aldığı maaşı alan oyuncu sayısı az olacak dünyada ama giderse boş tribünlere karşı maça çıkacak attığı her golden sonra osimhen diye coşan bir taraftar olmayacak onun peşinden imza için koşturan foto için koşturan insanlar olmayacak kolay alışabileceğini düşünmüyorum esas pişmanlığı gittiğinde yaşayacaktırAdamın ruh hali darmaduman eminim bir gece kalayım tamam diyordur Sabah kalip kalamam gitmem lazım diyordur ne karar verirse versin pisman olacak bence