Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.787
- 13.767
- 1.498
Nasıl yav yeter be arkadaşİptal olmuş via evren göz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl yav yeter be arkadaşİptal olmuş via evren göz
Abi iptal mi, nerdesinİptal olmuş via evren göz
İnşallah değildir insanca açıklamasını yapsın gidiyorsa önümüze bakalım artık 2 ayda osimhen diye koşturmasın yönetimin başarısızlık bahanesi bu olmasınİptal mi gercekten
Gökhan abi bi iddia attin ortaya tüydün
hangi kanal
Victor Osimhen, bugünkü antrenman öncesi saat 17.20'de açıklamalarda bulunacak.
Valla osimheni bilmem yillik 50 milyonu bir gazla reddetsemKalırsa pişman olmaz taraftar sevgisi ve alacak olduğu astronomik bir ücret var burada kaldığında bile onun aldığı maaşı alan oyuncu sayısı az olacak dünyada ama giderse boş tribünlere karşı maça çıkacak attığı her golden sonra osimhen diye coşan bir taraftar olmayacak onun peşinden imza için koşturan foto için koşturan insanlar olmayacak kolay alışabileceğini düşünmüyorum esas pişmanlığı gittiğinde yaşayacaktır
evren göz trtde söyledi açıklama yapacaktı ama iptal olmuş diyeİptal mi gercekten
Gökhan abi bi iddia attin ortaya tüydün
Bilmiyorum abi parası batsın ben Galatasaray’da oynucam gönderseler maaşta indirime giderim ya yada bizimki sevdadan kaynaklıValla osimheni bilmem yillik 50 milyonu bir gazla reddetsem
Her gece pisman olurum![]()