GSC Haber Osimhen: "Daha yeni başlıyorum!"

Ata B. Oğuz

Flavius Claudius Julianus
Yönetici
Süper Moderatör
Victor Osimhen: "Dün, kulüp kariyerimde bir sezonda attığım 31 gollük kişisel rekorumu kırdım, şimdi 33 golle yoluma devam ediyorum. Aynı açlık. Aynı zihniyet.

Bu sadece sayılarla ilgili değil. Bu, Tanrı'yla, gelişimle ve eleştirmenlerin gürültüsünden çok daha yüksek sesle konuşan sessiz, amansız emekle ilgili. Başarısız olmamı umutla izleyenlere… hayal kırıklığı için üzgünüm. Tanrı en büyüktür ve hâlâ kontrol O’nda.

Ama bu rekor alkışlar için değil. Bu, harika aileme ve bana inanmaktan asla vazgeçmeyen birkaç sadık dostuma. Sevginiz ve desteğiniz her adımımda bana güç veriyor. Bu sizin için.

Henüz işimiz bitmedi Tanrım, yeni başlıyor." (Snapchat)

GqGshjrWQAEequd

Saplantılı derece aynı iştahla oynuyor.

Buyuk Dursun başkanım aldı

bu daha başlangıç sokmaya devam edecem diyor

Adam daha fazla gol atamadigi için hayıflanıyor, sinirleniyor, üzülüyor..

Takımın yetersizliğine kızıyor çok bariz , daha iyisini yapabileceğini biliyor ama bazen takım arkadaşlarının becerisi yetmiyor.

Öyle bir açlık ve amatör futbol ruhu var herifte ama sıfır efo , sıfır söz yada el kol hareketi. Her daim pozitif

Napoli veya daha eskilerden birileri Osimhen'e "senden bi yol olmaz" çekmiş sanki, en büyük hesaplaması onlara karşı. Çoğu mesajı onlara.

Şampiyonluk kutlamasında transferi açıklarız

Rüzgar gibi geldi ve geçiyor. İki taraf adına da muazzam bir deneyim oldu. Umarım rekorla ve çifte kupalı bir sezon ile taçlandırılacak. Karakter ortaya koydu.

An itibariyle haberi okuyup kalacağını yorumlayan fenerliler. (Temsili değildir)

1746363615884.webp

arabistana gitsin 2 senede 100 milyon kazansın sonra gelsin devam etsin

Bu hafta hattrick yapamayıp oyundan çıkarılmasının acısını haftaya 2 Trabzonspor maçından çıkaracak.

Insallah Arabistan'a falan gitmez.real madrid,arsenal gibi takımlarda izleriz ve her zaman destekleriz. Gelecekte eminim tekrar yolumuz kesisecek.

Geri
Üst Alt