GSC Haber Osimhen: "Galatasaray benim sadece kulübüm değil, aynı zamanda benim evim ve ailem!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator

Victor Osimhen: "Yani “Muhteşem” kelimesi aslında çok büyük bir kulüp olduklarını anlatıyor. Bence dünyanın en büyük taraftar gruplarından birine sahipler. Bunu orada olduğum için abartmıyorum. Zaten bütün dünya Galatasaray taraftarının takımını nasıl desteklediğini gördü; gerçekten inanılmazlar.Bence benim için, diğer oyuncular için ve hatta kulüpte oynamış geçmiş efsaneler için bile Galatasaray’la bağ kopmuyor, hâlâ kulüple bağlantı hissediyorlar. Bu kulüp benim kalbime doğrudan koyduğum bir kulüp. Oyuncularına nasıl davrandıkları, onlara duydukları saygı ve oyuncuların ailelerine gösterdikleri ilgi nedeniyle… Bu yüzden formayı giyen her oyuncu kulüp için her şeyini vermek istiyor. Benim için evde olmak çok önemli. Çünkü Galatasaray’ı sadece kulübüm olarak değil, evim, ailem olarak görüyorum. Bu kulüpte olmaktan gerçekten çok mutluyum."

I Love You Hug GIF

Tülay evine bu sefer sağlam dön.

Victor Osimhen: "Hamstring sakatlığından yeni döndüm ama kulübüm Galatasaray'a gerçekten büyük bir teşekkür etmek istiyorum. Çok yardımcı ve destekleyici oldular. Benim için, orada birkaç maç oynamamı sağlamak ve ardından milli takıma gelmem için ellerinden gelen her şeyi yaptılar.

Açıkçası onlara çok büyük bir teşekkür borçluyum, çünkü artık Nijerya'nın da en büyük taraftarlarından biri oldular. Bu yüzden ben burada oynarken de onları düşünüyorum, oradayken de Nijerya'yı düşünüyorum. Biz birbirimizi tamamlıyoruz ve onlara gerçekten çok büyük bir teşekkür etmek istiyorum."

Oha lan bu yaştan sonra bizi ağlatacak misin ne bicim bir konuşma bu ger kelimesi duygu yüklü

Geri
Üst Alt