GSC Haber Osimhen: ''Galatasaray'ı bulduğum için şanslıyım. Galatasaray'ın eşi benzeri yok, taraftarların sevgisi de''

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Victor Osimhen geleceği hakkında: "Kesinlikle çok sevdiğim bir kulüp ve şehirdeyim".

Gazzetta'ya verdiği demeçte, "Yolculuğumda Galatasaray'ı bulduğum için şanslıyım. Galatasaray'ın eşi benzeri yok, taraftarların sevgisi..." dedi.

"Türkiye'de harika iş çıkardık, şimdi Avrupa'da kalitemizi gösterme zamanı."

Fabrizio Romano

1771327500554.webp

"Türkiye'de harika iş çıkardık" kısmı biraz eksik. "Çıkarıyoruz ve inşallah-u teala yine harika bir iş çıkararak bu sene de şampiyon olacağız." Diye devam etmeliydi.

"Türkiye'de harika iş çıkardık" kısmı biraz eksik. "Çıkarıyoruz ve inşallah-u teala yine harika bir iş çıkararak bu sene de şampiyon olacağız." Diye devam etmeliydi.
Cenabülü rabbil aleminin izin verdiği ölçüde Allah rızası için elimizden geleni milletimiz için if aaa etmiye çalışıyoruz da diyebilir

Fener şampiyon ben bunu anladım

Hedef Avrupa, yemişim TR ligini demiş, FB şamp malezef.

İzlemesek inanicaz bu açıklamaya. Rezillik resmen. 1 numarasın sen.

Victor Osimhen: “Evet, Juventus'a katılabilirdim. Juve beni transfer etmek istiyordu… ama Napoli başkanı De Laurentiis beni Juventus'a satmak istemedi.”

Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi forvet.

güncelde de en iyi ilk 3de yer alır

bu adamı izlediğimiz için çok şanslıyız

Kırk yılda bir vurur Osimhen gibi bir piyango değerini bilelim

""Türkiye'de harika iş çıkardık, şimdi Avrupa'da kalitemizi gösterme zamanı."

Evet bu arkadaş artık TR de oynamak istemıyoruz anlaşılan

bu başlık sonrası anlamıstım fb sampiyon olacagını

Avrupada kendini gösterirsin

Itin gotune sokmasini da biliriz. Abuk subuk mac kacirmalarini gormezden gelecegimizi sanma.

Geri
Üst Alt