GSC Haber Osimhen: "Galatasaray'ı özlüyorum.. AFCON'da işim bittikten sonra hemen geri dönmem gerekiyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1768337096398.webp

Victor Osimhen: "Galatasaray'ı özlüyorum... Ben buradayım ve elimden gelenin en iyisini veriyorum; bunu onlar da anlıyor ve uzaktan da olsa bana destek oluyorlar... Ama buradaki işim bittikten sonra, hemen geri dönmem gerekiyor; kadroda yer almak için, takımıma katkı sağlamak için... Şampiyonlar Ligi'ndeki Atletico Madrid maçı için heyecanım çok yüksek."

Victor Osimhen: "Monaco’ya karşı oynadığımız son maçı kaybettik ve bunun etkisi hâlâ aklımızda. Ancak şimdi tamamen önümüzdeki maça, Atletico karşılaşmasına odaklanmak istiyoruz. Onlar çok güçlü bir takım ve elbette kolay olmayacak, ama bu maçı oynayacak ve galibiyeti almaya çalışacak bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum."

Sunucu: "Finale kalırsan, o maçtan birkaç gün sonra Atlético Madrid’e karşı Şampiyonlar Ligi maçı var. O maçta oynayacak mısın?"

Victor Osimhen: "Tabii ki oynayacağım!"

(CBS Sports Golazo)

kupa gitti gelsen ne olur

Gel de gerçek tutku neymiş şu takımdaki bazılarına göster.

Vay benim aslanim kaplanim. Finali kazanip ayaginin tozuyla atleticoya koymaya gelecek demek

kusura bakma ama umarım yarı final maçında kırmızı kart görürsün. yeter artık geri dön.

Sen yokken üşüyoruz baba gel içimizi ısıt

Geri
Üst Alt