GSC Haber Osimhen: “Gazetecilere vurmadım, onlar yalan söylüyor ama istesem yapardım"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Victor Osimhen: “Gazetecilere vurmadım onlar yalan söylüyor. Neden yüzüme flaş tutuyorsunuz röportaj için izin istemeniz gerekiyor. Fotoğraflarımı silmek zorunda olduklarını söyledim. Onlara vurmak istesem yapardım.”

images

olay nedir yav

Gecen gun Acun bir gazeteciye para vermis ve bunu aksam takip ettirmis, artik nereye gittiyse sanirim gezmeye cikti veya lokantiya falan gitmisti. Orada bunun onune atlayip resim cekmeye baslamisti bu da tepki vermisti sen durduk yere ne resim cekiyorsun diye. Sonra o Acun'un tuttugu kisi sosyal medyada dayak yedigini yazmisti.

Kısacası orda istesem amel defterini kapatır haber yapacak hal bırakmazdım demiş. Doğruda demiş. İnsanın özel hayatına saldırmaya kimsenin hakkı yok.

ztn vursan video cıkardı dostum

Gecen gun Acun bir gazeteciye para vermis ve bunu aksam takip ettirmis, artik nereye gittiyse sanirim gezmeye cikti veya lokantiya falan gitmisti. Orada bunun onune atlayip resim cekmeye baslamisti bu da tepki vermisti sen durduk yere ne resim cekiyorsun diye. Sonra o Acun'un tuttugu kisi sosyal medyada dayak yedigini yazmisti.
Acun'un adamı olduğunu nerden biliyoruz adminim?

Geri
Üst Alt