GSC Haber Osimhen: "Geleceğe yönelik büyük bir karar almam gerekiyor"

Olm hem kariyerimdeki en mutlu günleri yaşıyorum diyorsun hem de düşünüyorsun. Kal ve efsane ol, kulübe avrupa kupası getir
Osi GS'da kaldığı sürece, ligi domine etmeye devam edeceğimiz için, CL takımı oluruz.

Cl'yi alamayacağımız da kesin gibi bir şey.

Hedef Al ya da Conf olsa ok deriz de, CL başka bir seviye işte.

Paradoks resmen.

Araplar petrol kuyusu vermediği sürece gitmez bence,baba takımlardan teklif gelmezse kalır bence cunku adam ucl istiyor

Bu arada inanılmaz bir karakter okan hocayı bu sene hiç yormadı, oyundan bile almaya çekinmiyorsun modu düşmüyor, morali bozulmuyor 1 saat sonra resetliyor adam kendini.
Ama olduğu takımın yıldızı olmalı sanki. Çok top istediği için başka büyük bir topçuyla sıkıntı yaşayabilir hareketleri

ulan kal işte kallll, hayhatın boyunca unutamayacaksın söz olsun.

kal, 1 aylık maaşımı direkt, ondan sonra da her ay store' lardan alışveriş yapmazsam adam değilim, kal ulan kaalllllllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

daha gençsin yine gitmek istersen gidersin, lütfen kalll

İlk defa büyük takımların Türkiye ligini kaale almamasını istiyorum. Tsl de bu kadar gol atsa da lig çok kalitesiz bize uymaz deseler keşke.

Osi GS'da kaldığı sürece CL takımı oluruz.

Cl'yi alamayacağımız da kesin gibi bir şey.

Hedef Al ya da Conf olsa ok deriz de, CL başka bir seviye işte.

Paradoks resmen.
Osi yanına 3 a class transferle öeyrek yarı zorlarız en azından. Sürekli clde olmak da bişey, 2 sene kalsın baktı istediği başarı yok yine gider

Açıklamaları normal

Sezon sonu gelecek tekliflere bakmak isteyecektir doğal olarak

Bu transferde en büyük rakipler Chelsea, Arsenal ve Psg olur

Onlardan teklif gelirse gidebilir

Ama Juventus'a veya United'a gitmez diye düşünüyorum

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Samiyenhaber'in 3 yıla yayılan taksit işi doğruysa zaten çok bir sorun olmaz. Bu göğüs sponsoru haberi doğruysa mesela Avrupa+ Lig toplam 20 milyon euro zaten ilk taksiti mesela. Peşin isteniyorsa bana imkansız geliyor.
Yahu trink 75 de isteseler verilir bir şekilde o para da… olay bu kara şimşeğin isteyip istememesi…

Oglum geldin 26 yasina bu saatten sonra lewa aguero olamayacagin az cok belli iste Real Liver falan almaz seni ..Bosver dandik takimlari kal burda efsane ol bok gibi para da veririz

gel bizde emekli ol anlaşması yapalım yiğenim

şaka maka osimhen transferi için kulüp sağlam bi marketing yapsa kampanya felan başlatsa manyak gs taraftarı bu herifin bonservisine ciddi para akıtabilir

ben bütçem dahilinde kemiksiz 5000 ateşlerim,, storeda osimhen koleksiyonu diye saçma sapan bi ürün çıkarsınlar yeter

Bence Osimhen’de kalmaya hazırdır.
Ailesi ve menajerleri kalmasını istemiyor gibi geliyor bana.
Menajeri yoktu galiba yanlışmı hatırlıyorum
Aile karari önemlidir fakat bu adamın esas amacı büyük kariyer yapmak o yüzden baba takımlardan teklif bekliyor ama gelmezse ucl de oynamak için bize Ok der bence

Geri
Üst Alt