GSC Haber Osimhen: "Hayalkırıklığı yaşıyorum"

Kardes sende biraz dikatli olsan , yandan mertens top tasiyor ve sen son sürat kaleye kosuyorsun ve pas istiyorsun bu sekilde nasil ofsayta düsmeyeceksin? En son burak yilmaz bu kadar ofsayta düsüyordu

Buna da sövün bravo

Gerizekalilar ya

Kerem, Baris, Icardi, Mertens şimdi de Osimhen

Nah sampiyon oluruz

o golü atacaksin kardes, sövdügümüz yusuf mis gibi orta acti belkide kendi kariyeride yeni bir yol alacakti sayende ne gol geldi nede bir topcunun kariyer baslangici.

Tabiki eleştirilecek tarafları var.
Ama kendisi hakkında yapılan yorumlar şahane.
Osimen gibi adamlar bu taraftara çok orası kesin.
Bünye vasatlığa alışık olduğu için kaldırmıyor.

Osimhen ile alakalı ilk defa bu maçta aklımda soru işaretleri oluştu. Takımın mevcut vaziyetinden mi etkilendi yoksa içeride sıkıntı mı var bilmiyorum ama 100 milyon avroluk topçu dediğin bu kadar kolay ofsayta yakalanmaz. Gerçi ofsayttan kaçmaya çalışan oyuncular için ofsayta yakalandı tabiri kullanılır. Osimhen ofsayttan da kaçmıyor tam tersi ofsayta düşmek için ne yapması gerekiyorsa onu yapıyor gibi görünüyor, çok tuhaf.

Bu adam ligin ve Avrupa liginin ilk haftalarında böyle değildi. Cayır cayır oynuyordu. Dinamo Kiev gibi geberik bir takımla oynanan maçtan sonra Osimhen gibi bir adamla alakalı endişe duymak beni çok korkuttu açıkçası.

Haftalardır takımda bir sıkıntı var diyordum ama yine de kazandığı için göz ardı ediyorduk belki de. Hatay ve Kiev maçları ile anladık ki içerisi kazan ve kaynıyor. Transfer dönemi dahi bizi kurtarır mı inanın şüpheye düştüm.

Takımla alakalı çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum.

Osimhen ile alakalı ilk defa bu maçta aklımda soru işaretleri oluştu. Takımın mevcut vaziyetinden mi etkilendi yoksa içeride sıkıntı mı var bilmiyorum ama 100 milyon avroluk topçu dediğin bu kadar kolay ofsayta yakalanmaz. Gerçi ofsayttan kaçmaya çalışan oyuncular için ofsayta yakalandı tabiri kullanılır. Osimhen ofsayttan da kaçmıyor tam tersi ofsayta düşmek için ne yapması gerekiyorsa onu yapıyor gibi görünüyor, çok tuhaf.

Bu adam ligin ve Avrupa liginin ilk haftalarında böyle değildi. Cayır cayır oynuyordu. Dinamo Kiev gibi geberik bir takımla oynanan maçtan sonra Osimhen gibi bir adamla alakalı endişe duymak beni çok korkuttu açıkçası.

Haftalardır takımda bir sıkıntı var diyordum ama yine de kazandığı için göz ardı ediyorduk belki de. Hatay ve Kiev maçları ile anladık ki içerisi kazan ve kaynıyor. Transfer dönemi dahi bizi kurtarır mı inanın şüpheye düştüm.

Takımla alakalı çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum.
Her transfer döneminde takım kimlik değiştiriyor bana da çok garip geliyor bu durum.

Ofsayta yakalanması adamın suçu değil ayağındaki topu ezip zamanında pas cıkaramayanlar.

Bu adam hakkında konuşanlar açsınlar Napolideki gollerini izlesinler bir zahmet.

Osimhen ve Davinson demeçleriyle takım arkadaşlarına inceden sallamış oldular. Hatta Abdulkerim'de benzer minvalde konuşmuş. Resmen çatırdıyoruz. İdari menejer diyebileceğimiz bıyıklı ahlatçı hiç bir şeye çare olamayıp pasta kesmekle meşgul diğer taraftan takımın hocası asla kaos yönetebilen bir profil değil. İşler kötüye gidecek.

Ofsayta yakalanması adamın suçu değil ayağındaki topu ezip zamanında pas cıkaramayanlar.
Son iki maç için onu diyemem. Ya ofsaytta olduğundan haberi olmuyor ya da top daha kanattan gelirken, ayaktan çıkmamışken topun ve herkesin önüne geçecek depar atıyor. Şu son 2 maçta ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.

Ha bana göre yine en son eleştirilecek adamlar biri şu an. Amma ve lakin o 100 milyon avroluk topçu görüntüsünü birkaç maçtır örseledi.

değerini düşürüp bize gelmek için deli taklidi mi yapıyor diye düşünmeye başladım

Geri
Üst Alt