- 16 Haziran 2010
- 208.737
- 162.428
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis o topa ancak o kadar vurursun.Top çok yumuşak geldi.o golü atacaksin kardes, sövdügümüz yusuf mis gibi orta acti belkide kendi kariyeride yeni bir yol alacakti sayende ne gol geldi nede bir topcunun kariyer baslangici.
olurmu ya köseye yapistirsa kimse tutamaz.Reis o topa ancak o kadar vurursun.Top çok yumuşak geldi.
Her transfer döneminde takım kimlik değiştiriyor bana da çok garip geliyor bu durum.Osimhen ile alakalı ilk defa bu maçta aklımda soru işaretleri oluştu. Takımın mevcut vaziyetinden mi etkilendi yoksa içeride sıkıntı mı var bilmiyorum ama 100 milyon avroluk topçu dediğin bu kadar kolay ofsayta yakalanmaz. Gerçi ofsayttan kaçmaya çalışan oyuncular için ofsayta yakalandı tabiri kullanılır. Osimhen ofsayttan da kaçmıyor tam tersi ofsayta düşmek için ne yapması gerekiyorsa onu yapıyor gibi görünüyor, çok tuhaf.
Bu adam ligin ve Avrupa liginin ilk haftalarında böyle değildi. Cayır cayır oynuyordu. Dinamo Kiev gibi geberik bir takımla oynanan maçtan sonra Osimhen gibi bir adamla alakalı endişe duymak beni çok korkuttu açıkçası.
Haftalardır takımda bir sıkıntı var diyordum ama yine de kazandığı için göz ardı ediyorduk belki de. Hatay ve Kiev maçları ile anladık ki içerisi kazan ve kaynıyor. Transfer dönemi dahi bizi kurtarır mı inanın şüpheye düştüm.
Takımla alakalı çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum.
Son iki maç için onu diyemem. Ya ofsaytta olduğundan haberi olmuyor ya da top daha kanattan gelirken, ayaktan çıkmamışken topun ve herkesin önüne geçecek depar atıyor. Şu son 2 maçta ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.Ofsayta yakalanması adamın suçu değil ayağındaki topu ezip zamanında pas cıkaramayanlar.