Osimhen: “Hem Icardi'den hem Batshuayi'den öğreneceğim şeyler var“

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1726341386689.png

Osimhen:

“Galatasaray'da olduğum için çok mutluyum. Taraftarlarımızla ilk defa karşılaştım. Harika bir histi. Bu şekilde devam etmek ve her maçı kazanmak istiyoruz.”

-Transfer sürecinde neler yaşandı? Buradaki arkadaşlarıyla konuştu mu?

"İlk Galatasaray adını duyduğumda gurur duydum. Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp ve büyük bir taraftarı olduğunu biliyordum. Bu yüzden Galatasaray'a gelirken kafamda hiçbir soru işareti yoktu."

1726341795393.png

Osimhen: "İlk ben attım sandım ama daha sonra Abdülkerim'in attığını öğrendim. Benimki asist sayıldı."

Osimhen: "Forma için bir mücadele olduğunu söylemem. Icardi, futbolun efsanesi. Batshuayi de ölümcül bir oyuncu. Hem Icardi'den hem Batshuayi'den öğreneceğim şeyler var. Birbirimizin kalitesini tamamlayacağız. Hepimiz Galatasaray'ı çok daha ileriye götüreceğiz."

Aslan parcasi fiziki olarak hazir degil

Hazir olunca hayvan gibi dripling yapacak

Ne büyük tesadüf. Biz de sen Galatasaray'dasın diye çok mutluyuz.

valla 40-50 milyona bu is biterdi gibi

sampiyonlar ligi yapip parayi bos topculara gömmeseydik belki olurdu

Bu da Zalewski'ye gelsin.

Osimhen: “İlk Galatasaray adını duyduğumda gurur duydum. Takımı ve taraftarın ne kadar büyük olduğunu biliyordum ve gördüm. Elimden gelenin en iyisini sizler için yapacağım.”

Icardi ve Batshuayi ile rekabeti

Osimhen: "Icardi zaten bu oyunun efsanesi. Batshuayi de çok önemli ve ölümcül oyuncu. İkisinden de öğreneceklerim var. Onlarla işbirliği yaparak Galatasaray'ı çok daha ileriye götüreceğiz."

Transfer sürecinde neler yaşandı? Buradaki arkadaşlarıyla konuştu mu?

Osimhen: "İlk duyduğum zaman benim için bir öneme sahipti. Galatasaray'ın ne kadar büyük olduğunu ve taraftar kitlesinin ne kadar büyük olduğunu biliyordum. En ufak soru işareti yoktu kafamda. Burada elimden gelen her şeyi yapacağım!"

Bu ikili bir tutarsa var ya... Harika olacak.

valla 40-50 milyona bu is biterdi gibi

sampiyonlar ligi yapip parayi bos topculara gömmeseydik belki olurdu
Ya boş hayale kapılmayın 25 yaşında 100 milyon market değeri olan adamı 40-50'ye nasıl kapalım? Şampiyonlar ligi, transfer falan geçtim Napoli 80 milyonu kabul edecek olsa millet kulüp kapısını kırar geçerdi

Geri
Üst Alt