GSC Haber - Osimhen: "Icardi çok deneyimli bugün gördük zaten girip maçı bitirdi. Aynı zamanda lider" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber Osimhen: "Icardi çok deneyimli bugün gördük zaten girip maçı bitirdi. Aynı zamanda lider"

1727299797472.png

- Golünü attı ama yine kendi kalesine oldu. Bu şanssızlık ne zaman kırılacak?

Victor Osimhen: "Maalesef tekrardan kendi kalesine gol oldu. Golü hissediyorum çok yakında gelecek. Galatasaray'ın kazanması bizim için birinci öncelik, sorun yok. Ben taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Her daim yanımızdalar."

Icardi ve Batshuayi ile olan diyaloğu nasıl?

Victor Osimhen: "Çok iyi bir ilişkimiz var. Icardi çok deneyimli bugün gördük zaten girip maçı bitirdi. Aynı zamanda lider. Antrenmanda maçlarda bir lider. Batshuayi de çok iyi bir karakter. Tüm takım arkadaşlarım aynı. Burada olduğum için çok mutluyum."

YARİM YARİM ŞARKISI'

Osimhen: "İlk golden sonra çalan şarkıyı Lille'de bir Türk arkadaşım (Yusuf Yazıcı) çaldı. Sözlerini anlamadım ama şarkıyı sevdim. Şimdi her attığım golden sonra da 'Yarim yarim' şarkısının çalması çok anlamlı olacak."

Osimhen: "Türkiye Ligi çok yoğun, çok zorlu bir lig. Oldukça kaliteli bir takım var ve ben hâlâ adapte olmaya çalışıyorum. İlk golümü atmak istiyorum. Takıma çok yardımcı olduğumu düşünüyorum."

harika karakter.. müthiş pozitif enerji saha içi ve dışı.. tarihin gelmiş gelecek belki de en iyi hücum hattımız olacak 1 yılda olsa..

Zaha ve ziyech gibi hiçbir bağ kuramadığım adamlardan, sara ve osimhen gibi isimlere. adamlar hem çok iyi insan, hem saygılı hem de topçu.

Üst Alt