GSC Haber Osimhen: "İki maçtır takım arkadaşlarım sayesinde maçın oyuncusu ödülünü kazandım"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1761165985519.webp

Victor Osimhen: "Çok önemli bir maçtı. Takım arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Rakip ikinci yarıda bizi zorladı. Çok önemli bir galibiyet aldık. Herkese çok teşekkür ederim, bu rekorları tek başıma kırmıyorum. Bu momentumun üzerine katarak devam edeceğiz."

Victor Osimhen: "İki maçtır takım arkadaşlarım sayesinde maçın oyuncusu ödülünü kazandım, tek başıma kazanmadım. Başka arkadaşlarımın da kazanmasını isterim. Takıma gollerimle, asistlerimle yardımcı olmak istiyorum, bunlar olmazsa mücadelemle yardımcı olmak istiyorum. Takım arkadaşlarımdan biri bunu kazandığında da çok mutlu olacağım."

Allahın lütfu ve 75 gibi bir rakama kelepir almışız Aslan parçasını

Demek ki takımda maçın adamı olmadıkları için üzülenler var

Onu nasil çikardin burdan renktas? Bu arada benim için maçin MVP'si Sane.
Victor Osimhen: "İki maçtır takım arkadaşlarım sayesinde maçın oyuncusu ödülünü kazandım, tek başıma kazanmadım. Başka arkadaşlarımın da kazanmasını isterim. Takıma gollerimle, asistlerimle yardımcı olmak istiyorum, bunlar olmazsa mücadelemle yardımcı olmak istiyorum. Takım arkadaşlarımdan biri bunu kazandığında da çok mutlu olacağım."

Buradan renktaş

Geri
Üst Alt