Video Haber Osimhen: "İlk maçta ne oynadıysak bu maçta da onu oynamalıyız"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Victor Osimhen: "Kendi stadyumumuzda nasıl oynadıysak, burada da öyle oynayacağız. Buradaki taraftarların ne kadar tutkulu olduğunu biliyorum ama bizim taraftarımız da çok tutkulu!"

Victor Osimhen: "Ben defansta da olsa orta sahada da olsa forvette de olsa, nerede olursa olsun takıma öncülük yapmakla sorumluyum. Hocamın bana verdiği görev bu."

Victor Osimhen: "Biz aynı ilk maçta olduğu gibi ikinci maçta sadece geriye yaslanıp skoru koruma odaklı değiliz. Aynı zamanda ileriye yönelik ofansif oynamayı da hedefliyoruz."

Victor Osimhen: "Galatasaray benim o kadar sevdiğim bir takım ki... Böyle bir kulübe geldiğim için çok mutluyum."

Victor Osimhen: "Eğer benim için İtalya'ya gelmek mümkün olursa Juventus oynamaktan çok keyif alacağım bir kulüp. Ben şu an parçası olduğum kulüpte çok mutluyum. Kalpten bağlı olduğum bir kulüpte ter döküyorum, gelecekte ne olacağı bilinmez. Sanırım dünyadaki oyuncuların yüzde 90'ı Juventus'ta oynamaya hayır demeyecektir. Ben de 'Neden olmasın' diyebilirim."

Victor Osimhen: "Birbirinden harika teknik direktörlerle çalıştım, Okan Buruk da bunlardan biri. Benim burada olma sebeplerimden biri Okan hocamız. Bunu kulüp içinde doğrulayacak bir çok insan var. Egosunu tamamen bir kenara bırakmış, ağırbaşlı, mütevazi bir şekilde işini büyük bir ciddiyetle yapan biri. Bana sorarsanız Okan Buruk, Türkiye'nin en iyi teknik direktörü. Harikulade bir iş çıkartıyor."

bizde burak yılmazdan az golün var ucl de böyle olmaz 8e tamamla

Gelen teklifte giderim diyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Victor Osimhen: "Birbirinden harika teknik direktörlerle çalıştım, Okan Buruk da bunlardan biri.

Benim burada olma sebeplerimden biri Okan hocamız. Bunu kulüp içinde doğrulayacak bir çok insan var.

Egosunu tamamen bir kenara bırakmış, ağırbaşlı, mütevazi bir şekilde işini büyük bir ciddiyetle yapan biri.

Bana sorarsanız Okan Buruk, Türkiye'nin en iyi teknik direktörü. Harikulade bir iş çıkartıyor."

Sorulan sorudan farklı anlam çıkarmalara da gerek yok. Ayrıca Juventus'a gidemeyeceği de net sonuçta 75 milyon ceza maddesi var.

Okan Buruk'a övgü dolu sözler. Bravo. Hocaya büyük saygı ve sevgi duyduğunu ifade etmesi anlamlı.

Davinson hatası olmasa maçı bırakıyorlar idi
Sara 1 - 1 yapsa yine bitecekti.
Boşu boşuna yorulduk

Geri
Üst Alt