- 20 Ağustos 2017
- 23.940
- 16.286
- 1.838
Onun icin mi yarisi issiz?turkiye gayet kalkinmis bir ulke, cevresindeki butun ulkelerin ekonomisini, gucunu topla ust uste koy bir turkiye anca eder. daha ne isteniyor anlamiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun icin mi yarisi issiz?turkiye gayet kalkinmis bir ulke, cevresindeki butun ulkelerin ekonomisini, gucunu topla ust uste koy bir turkiye anca eder. daha ne isteniyor anlamiyorum
Altyapıya getireceğin 15-16 yaşındaki çocuklar için bir sınır yok. Bunlardan üst yapıya çıkartabildiklerini de alt yapı ürünü olduğu için oynatabiliyorsun. Amaç 2-3 milyonluk 20-22 yaşındaki oyuncuları takıma doldurup parlayanları satmak değildir herhalde; öyle ise yürümez zaten...Altinordu daha alt liglerde, yabancı transferi sorun olur..
İstanbulspor hem 1. ligde, hem istanbulda daha göz önünde, gelecek oyuncular açısından daha iyi vitrin..
V2515 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alpay'ım bu haberin Galatasaray'a ne gibi zararı dokunabilir de, bunu not edelim? Yani Osimhen bir kulüp satın almak isteyebilir ve ya bu iddia gerçeği yansıtmaz, burada bizi etkileyebilecek bir durum söz konusu değil. Haberin linkini aşağı bırakıyorum. Türk basınından alıntı değil.Aktif bir sporcunun, Süper Lig de oynama ihtimali olan rekabet halinde bir takımı satın alması o ligde oynarken zaten tartışılması bile abes bir ihtimal.
Yalanlamasına bile gerek yok normalde de.
Bu haberi çıkartanları Galatasaray taraftarı iyi not etmeli. Hangi basın mensupları, hesaplar vs.
Alpay'ım bu haberin Galatasaray'a ne gibi zararı dokunabilir de, bunu not edelim? Yani Osimhen bir kulüp satın almak isteyebilir ve ya bu iddia gerçeği yansıtmaz, burada bizi etkileyebilecek bir durum söz konusu değil. Haberin linkini aşağı bırakıyorum. Türk basınından alıntı değil.
![]()
Victor Osimhen and Istanbulspor: Super Eagles star plans Turkish club takeover
Super Eagles striker Victor Osimhen appears to have revealed an ambitious move to take over Istanbulspor and build a football bridge between Turkey andwww.afrik-foot.com
İstanbulspor Süper Lig'de olsa haklısın ama bu sezon kesin çıkamıyor. Hatta bırak çıkmayı, küme bile düşebilirler. Seneye de çıkacaklarının garantisi yok. Çıksalar bile bu sefer de Osimhen'in bizde kalacağının garantisi yok. Velhasıl kelam, şu anda bu konuda endişe etmemizi gerektirecek herhangi bir durum göremiyorum.Şöyle dokunabilir.
Yarın İstanbulspor Süper Lig'e çıkarsa FB ve BJK'li troll hesaplar ve sözde basın mensubu fanatikler, galibiyet aldığımız her İstanbul maçına bu ligin gerçekliği yok, ligde şike var, etik değil.
Osimhen ülkeden gönderilmeli, ceza almalı vs diye yaygara koparır.
Zayıf karın olacak her şeye dikkat edilmeli.