GSC Haber Osimhen: "Kariyerimin en güzel ve kendimi en iyi hissettiğim dönemlerinden birini yaşıyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1778778050492.webp

Victor Osimhen, Galatasaray YouTube Katıl'da.

Victor Osimhen: "Çok iyi hissediyorum. Şu anda her şey harika gidiyor. Kariyerimin en güzel ve kendimi en iyi hissettiğim dönemlerinden birini yaşıyorum. Kupaları sonuna kadar hak ederek kazandık. Çok keyif alıyorum ve çok mutluyum."

Victor Osimhen: "Okan Buruk, Fatih Terim'le birlikte Türkiye'nin en iyi teknik direktörlerinden. Önümüzdeki sezon daha zor olacak. Tüm takımlar Galatasaray'a karşı kazanmak istiyor. Galatasaray'a karşı kazanmak bir prestij halini aldı. Biz ise daha fazla çalışmaya, daha çok savaşmaya devam edeceğiz. Gelecek sezon da kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

Victor Osimhen: "Galatasaray'la birlikte mücadele etmemizi Allah bizim kaderimize yazmış. Çok mutluyum. Çok seviyorum."

Victor Osimhen: "Antalyaspor maçındaki son golde Icardi'nin attığı çalımı görünce 'İşte bu! İşte benim kaptanım' dedim. Sonrasında golü kendisi atacak sandım. Kaan'ı görmemiştim. O anda pası çıkarması ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu gösteriyor."

Victor Osimhen: "Okan Buruk çok kaliteli özellikleri var. Egoist değil. Oyuncularına inanıyor. Konuşma şekli, deneyimli oyunculara sorumluluk bırakması, bu çağda kolay kolay rastladığınız bir şey değil. Büyük bir insan. Hocamdan çok memnunum. Dediğim gibi; Fatih Terim ve kendisi Türk futbol tarihinin en iyi iki hocası."

Victor Osimhen: "Gabriel Sara benim kardeşim gibi. Sürekli konuşuyoruz, gülüyoruz. Suriye Milli Takımı’ndan davet geldiğinde ona, ‘Gitmelisin, kabul etmelisin’ demiştim. Onunla birlikte oynamaktan büyük keyif alıyorum."

Victor Osimhen: "Kızımı, küçük halimi ve annemi görünce gözlerim doldu. Annem; benim ve kardeşlerim için çok mücadele verdi ama bunun tadını çıkaramadı. Galatasaray taraftarı gerçekten inanılmaz bir anı verdi. Sevgi ile inşa edilen bir kulüpte oynadığınızı anlıyorsunuz. Az sayıda oyuncu bunu deneyimleyebiliyor. Tanrı beni Galatasaray ile kutsamış."

- Rams Park?

Victor Osimhen: "Rakipler için cehennem, bizim için ise cennet."

Victor Osimhen: "'Adanmış Hayatların Umudu' bestesini benim favorim, aynı zamanda Mario Lemina'nın da en sevdiği beste."

- Söyleyebileceğin Türkçe kelime var mı?"

Victor Osimhen: "Kötü kelimeleri söylemek istemiyorum. Merhaba, teşekkürler, günaydın. Bunlar yeterli sanırım." 😂 (GS Youtube Katıl)

Bütün topçular gibi Osi de hocaya övgüler dizmiş aslanım.

Demek ki Terim ile buluşmuş ve görüşmüş

Victor Osimhen: "Antalyaspor maçındaki son golde Icardi'nin attığı çalımı görünce 'İşte bu! İşte benim kaptanım' dedim. Sonrasında golü kendisi atacak sandım. Kaan'ı görmemiştim. O anda pası çıkarması ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu gösteriyor."

Victor Osimhen: "Gabriel Sara benim kardeşim gibi. Sürekli konuşuyoruz, gülüyoruz. Suriye Milli Takımı’ndan davet geldiğinde ona, ‘Gitmelisin, kabul etmelisin’ demiştim. Onunla birlikte oynamaktan büyük keyif alıyorum."

Victor Osimhen: "Kızımı, küçük halimi ve annemi görünce gözlerim doldu. Annem; benim ve kardeşlerim için çok mücadele verdi ama bunun tadını çıkaramadı. Galatasaray taraftarı gerçekten inanılmaz bir anı verdi. Sevgi ile inşa edilen bir kulüpte oynadığınızı anlıyorsunuz. Tanrı beni Galatasaray ile kutsamış."

suriye milli takımı mı

yok bhutan milli takımı gökmenin gazetesi

1778779434311.webp

- Söyleyebileceğin Türkçe kelime var mı?"

Victor Osimhen: "Kötü kelimeleri söylemek istemiyorum. Merhaba, teşekkürler, günaydın. Bunlar yeterli sanırım." 😂

Suriye ne alaka yav

“Tüm takımlar Galatasaray'a karşı kazanmak istiyor. Galatasaray'a karşı kazanmak bir prestij halini aldı.“

topcularda hadisenin bilincinde

Seneye ligde 50 gol bekliyoruz ona gore

yürüyen Galatasaray olmuş resmen. Aidiyeti çok yüksek

Bu sene şu kareografi işi çok iyi oldu

Geri
Üst Alt