- 16 Haziran 2010
- 202.138
- 154.032
- 6.838
Osimhen: "Takım arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Çok zor bir rakibe karşı iyi bir iş çıkardılar, bunu takdir etmek gerekiyor. Performansımızdan memnunum."
Osimhen: "Herkesi özlemiştim, taraftarlarımızı çok özledim."
Osimhen: "Onyedika ve Lookman'ı ikna etmek için uğraşıyorum. Galatasaray'ı ve taraftarı anlattım. Ne kadar büyük kulüp olduğunu anlattım. Türkiye'nin çok güzel ülke olduğunu anlattım. Dünyanın en büyük kulüplerinden birine gelip, bizimle oynamalarını çok isterim."
Osimhen: "Onyedika çok iyi bir oyuncu, akıcı şekilde oynuyor. Galatasaray'a gelmesini isterim. Bize çok katkı sağlayacağını düşünüyorum."
Osimhen: "Bana gösterdiğiniz güvenden dolayı teşekkür ederim. Takım arkadaşlarım olmadan hiçbir şeyi başaramam. Ben varken de beraberlikler aldık. Ben yokken de böyle bir algı olması hoşuma gitmiyor. Takım arkadaşlarıma saygısızlık olarak görüyorum."
Osimhen: "Burada olmadığımda da Galatasaray taraftarı hem benim hem ailemin yanındaydı. Sürekli destek mesajları attılar. Şimdi geldikten sonra işler devam edecek, takım arkadaşlarımla birlikte mücadeleye devam edeceğiz."