GSC Haber Osimhen: "Onyedika ve Lookman'ı ikna etmek için uğraşıyorum"

1 maç iyi oynadi gelsin hemen anasını satayım o kadar düz futbol bir maçta iyi oynadi ya bok gibi topcuyu eleştirdik diye Allah belamızı versin bizim lanet olsun bize bir bok bildiğimiz yok.1 maç iyi oynadi adam süper ötesi topçu boş kaleye falan fena yasladı bizde olsa da yaslardi boş kaleye.Kotu oynadığı maçların önemi yok 1 maç iyi oynadi sonuçta neden almadik

1 maç iyi oynadi gelsin hemen anasını satayım o kadar düz futbol bir maçta iyi oynadi ya bok gibi topcuyu eleştirdik diye Allah belamızı versin bizim lanet olsun bize bir bok bildiğimiz yok.1 maç iyi oynadi adam süper ötesi topçu boş kaleye falan fena yasladı bizde olsa da yaslardi boş kaleye.Kotu oynadığı maçların önemi yok 1 maç iyi oynadi sonuçta neden almadik
sakin ol iskender abi, kimse sana bir şey demedi yav.

Yok bana demesine gerek yok yav kimsenin.1 maç iyi oynadı niye almadık denmesinden mütevellit kafayı sıyırmış bulunmaktayim
insanların çoğunun fikirleri anlık olarak değişiyor zaten ya. çoğu kişi tutarlı değil bu konularda. bence de onyedika (hele ki o maddi şartlarda) son derece yanlış bir transfer olurdu.

insanların çoğunun fikirleri anlık olarak değişiyor zaten ya. çoğu kişi tutarlı değil bu konularda. bence de onyedika (hele ki o maddi şartlarda) son derece yanlış bir transfer olurdu.
Ben bu adam bize gelecek diye geceleri uyuyamadım valla sakasiz.O yüzden çok çok kötü bir futbolcu olmasa bile büyük nefretim oldu benim.Ismini bile görünce tepem atmağa başlıyor.Gelecek diye çok korktum yav travma oldu

Son mesajlardaki sinir seviyesi

girl-rage.gif

Onyedikanın tarzı aynı zamanda dün tüm fb ortasahasını paspas eden Sangare'ye de çok benziyor. Torreira ve leminadan iyi olmasa bile takıma getireceği çeşitlilik çok iyi seviyede olacaktı yedekte bırakırsın taktiğe göre oynatmazsın nijeryalı osimhen de ikna ederdi takımda sıkıntı çıkarma ihtimali az brugge'den geleceği için bizim takımda en iyisini vermeye çalışacaktı vesaire. 14m gibi makul bonsevis maaşı çok yüksek olmayabilirdi

Her iyi transfer süper topçu olmak zorunda değil bazen şartlara göre topçularda iyi performans verir

Onyedikanın tarzı aynı zamanda dün tüm fb ortasahasını paspas eden Sangare'ye de çok benziyor. Torreira ve leminadan iyi olmasa bile takıma getireceği çeşitlilik çok iyi seviyede olacaktı yedekte bırakırsın taktiğe göre oynatmazsın nijeryalı osimhen de ikna ederdi takımda sıkıntı çıkarma ihtimali az brugge'den geleceği için bizim takımda en iyisini vermeye çalışacaktı vesaire. 14m gibi makul bonsevis maaşı çok yüksek olmayabilirdi

Her iyi transfer süper topçu olmak zorunda değil bazen şartlara göre topçularda iyi performans verir
Öyle ama Brugge ilk 24 içinde yer alınca kıymete bindi. Aksi halde makul olabilirdi katılıyorum.

Yav vallahi moda oldu bu da maçkoliği açıp bakıyorlar bir maç ratingi 7den büyük görüyorlar noldu gsc bilmişleri hani çöptü bilmem ne. Ulan sonsuza kadar hiçbir maçta iyi oynayamaz mı dedik genel olarak kötü topçu yani her kötü oynadığı maçta ben gelip isteyenleri taciz etmiyorum burada. Frattesiye 35 verilir mi 20ye zor satarlar diyoruz adamın biri atletico frattesiyi istiyor diye tweet buluyor(tweette de opsiyonlu kiralık yazıyor he) hani noldu ukalalar size kalsa çöptü atletico bilmiyor da siz mi biliyorsunuz yazıyor ulan hiçbir şey konuşamayacak mıyız burada, biraz da siz bir şeyler yazın da okuyalım ne kadarı tutuyor tutmuyor

forvetliği bıraktı scoutlıkta yapıyor aslan iki oyuncuda cuk otururdu bize

Geri
Üst Alt