Video Haber Osimhen: "Rakip taraftarlar sosyal medyada istedikleri kadar ağlayabilirler. Umurumda değil"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Victor Osimhen: "Performans ve skordan dolayı gururluyum. 3 puan için her şeyimizi verdik ve hak ettiğimiz bir zafer kazandık."

Victor Osimhen: "Bir darbe aldım ve sonra ben faul yaptım. Bu iyi değildi ve hemen özür diledim ama Bokele bana vurduğunu doğrulayabilir. Bu yüzden rakip taraftarlar sosyal medyada istedikleri kadar ağlayabilirler. Umurumda değil, maçı kazandık."

Victor Osimhen: "Sara'nın frikikten de gol atmasını bekliyordum çünkü dün çalışmada birçok serbest vuruşu gole çevirmişti. Hak etti, onu yemeğe çıkaracağım."

Victor Osimhen: “Okan Buruk, oyuncu olarak çok büyük bir efsane. Şimdi de teknik direktör olarak güzel işler yapıyor. Onun gibi biriyle çalışmak gerçekten çok büyük bir fırsat. Harika bir insan. Tanıdığım en iyi insanlardan biri. Saha içinde ve dışında bize çok saygılı. Her oyuncu, en iyisini vermek için çabalıyor.”

Jojoyu wallmarta göndereyim de bulgur neym bulsun benzerini evde yapacağım 😌

Hem o evde yokken rahat rahat maç sonu ve toschack keyfi yaparım 😬

Sen muazzam bir adamsin

2 gariban doyursaydın kardeş sara'nın parası mı yok

1705783643260.webp

Victor Osimhen: “Okan Buruk, oyuncu olarak çok büyük bir efsane. Şimdi de teknik direktör olarak güzel işler yapıyor. Onun gibi biriyle çalışmak gerçekten çok büyük bir fırsat. Harika bir insan. Saha içinde ve dışında bize çok saygılı. Her oyuncu, en iyisini vermek için çabalıyor.”

Geri
Üst Alt