GSC Haber Osimhen: "Rakiplerin üstesinden gelmek ve kupayı kaldırmak için elimizden geleni yapmamız gerekiyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1744399266954.webp

Victor Osimhen: "İlk yarıda biraz acele ettik kendimizi göstermek için. Biraz topa sahip olmamız gerekiyordu. İkinci yarıda da daha sabırlı şekilde oynadık. Gol katkım için mutluyum. Üzerine katarak devam etmeliyiz."

- "Şampiyonluk yarışını nasıl değerlendirirsin?"

Victor Osimhen: "Her maçı kazanmak istiyoruz ve bu kaliteye de takım olarak sahibiz. Rakiplerin üstesinden gelmek ve kupayı kaldırmak için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Avantajlı taraf biziz ama kolay olmayacak."

- "Çıkan transfer haberleri var. Konsantrasyonunu nasıl sağlıyorsun?"

Victor Osimhen: "Hep söylentiler oluyor benimle ilgili. Ben anı yaşıyorum. Kulübün ve hayatın tadını yaşıyorum. Takımım ve 5. yıldız için savaşıyorum. Transfer konusunda sezon sonunda göreceğiz ama her şeye rağmen Galatasaray kalbimde olacak."

Gittiğin gün Galatasaray taraftarı temsili

Bilmiyorum ben izlerken acele eden takım görmedim, ya da o kadar alışmışız ki şuursuzca basmaya, bugünkü oyun ayakları yere basan bir oyun olarak geldi gözüme.

Hacı çift taraflı boykot reklamında gördüm yakıştıramadım yazıklar olsun 😞

Hagi mertebesine eş bir performans izledik. Ligin belli haftalarında tek başına mücadele etti..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav osimhen‘i ciddi ciddi alabilecegimizi mi düsünüyorsunuz

Istesek de alamayiz, bunu kabullenmeliyiz

Yönetim de show yapmayi birakmali

Şampiyon yapıp gidecek kral
İcardiyle devam moratayida sutlariz
İki forvet almamız lazım hatta kanat oynayabilen 3 forvet yaz hareketli gececek

Bence PL yapacak Liverpool yada Arsenal olacak gibi geliyor bana. Sürpriz ise PSG olur. 4-2-3-1 yada 4-3-3 oynayacaksak ki İcardi- Morata varken 3. bir santrafora gerek yok diye düşünüyorum. Ofansif orta saha ve kanat daha öncelikli gibi geliyor bana.

Ne icardi nin dönüşü ne Morata dolduramaz bu boşluğu

Yapılabilecek tek hamle ya golcü kanat forvetler alıcaksın

Ya da

LU-KA-KU

Geri
Üst Alt