GSC Haber Osimhen: "Son maçta duygusaldım, sebebim vardı. Ama ben burada çok mutluyum!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1772308655415.webp

Victor Osimhen: "Galatasaray'da çok mutluyum. Her oyuncu duygusaldır. Çoğu zamanda seviniyorum ama sevinç yapmadığım zamanlar da olabiliyor. Son maçta duygusaldım, sebebim vardı. Geldiğimden beri başkanla, hocayla, takımla, herkesle hem ben hem ailem çok iyi vakit geçiriyoruz. Ben burada mutluyum, kimseyle bir problemim yok. Kulübümü seviyorum, hocamı seviyorum, taraftarlarımı seviyorum!"

Victor Osimhen: "Beşiktaş maçı kritik bir maç. Çok kaliteli bir takım bekliyor bizi ama bizim de çok kaliteli bir takımımız var. 3 puan için oraya çıkacağız! Önce Beşiktaş maçı, sonra Liverpool ama unutmayalım ki az önceki takıma karşı bir de kupa maçımız var!"

1772308286542.webp

İlkay Gündoğan'a kaptanlık pazubandını vermesi hakkında

Victor Osimhen: "İlkay çok saygı duyduğum, çok kıymetli biri benim için. İnanılmaz bir insan. Hem sakin hem motive edicidir. Her zaman konuşabileceğimiz bir isimdir. Vizyonludur. Bana getirince kaptanlık pazubandını garip geldi. Bize liderlik yapması için geri verdim. Her oyuna girdiğinde bize yardımcı oluyor. Sevgiyi hak eden biri."

Galatasaray taraftarı kendisine koreografi hazırlıyor, heyecanlı mı?

Victor Osimhen: "Bilmiyordum. Sürpriz oldu. Geldiğimden beri yapılan şeyler benim için çok kıymetli. Kelimeler yetmiyor..."

Victor Osimhen: "Gerçekten çok mutluyum. Pankartta yazana katılıyorum. Biz bir aileyiz ve aile her şeyden önemlidir. Çok sevdiğim kulüpte çok sevdiğim insanlarlayım. İyi günde kötü günde birlikteyiz!"

Victor Osimhen: "Gerçekten taraftarlara minnettarım. Açık konuşmak gerekirse, bu forma için, Gala armasi için savaştığınızda ne kadar takdir edildiğinizi gösterirler. Bu sadece benimle ilgili değil. Bence diğer oyuncular için de geçerli. Taraftarlar onların emeğine, sıkı çalışmalarına da minnettar. Ben şahsen gösterdikleri sevgi için çok minnettarım. Geçen sezon kiralık olarak buraya geldiğimden beri bana söyledikleri güzel sözler, gösterdikleri şefkat için teşekkür ediyorum. Yaptıkları şeyler çok güzel; sadece bunun için değil, kulübün içinde ve dışında yaptıkları her şey için. Bana, aileme ve bana yakın olan herkese gösterdikleri sevgi gerçekten çok değerli. Tanrı hepsinden razı olsun. İnşallah birlikte zirveye çıkacağız. Gala’yı her zaman olduğu gibi dünyanın zirvesine taşımaya devam edeceğiz. Sanırım bu forma için elimden gelenin fazlasını vermemin en büyük sebeplerinden biri de onlar. Bu kulübü her zaman sevecek olmamın nedeni de taraftarlar. Onlar her zaman bu kulübün simgesi oldular. Dünyanın neresine gidersem gideyim Gala taraftarlarıyla karşılaşıyorum ve her zaman bana sevgi gösteriyorlar. Bu, futbol kariyerimde gördüğüm en güzel şeylerden biri."

Victor Osimhen: "İzin verilirse bu takımla birlikte gerekirse ağrıyla bile savaşmaya hazırım. Çünkü bu taraftarları gerçekten seviyorum. Galatasaray'ı çok seviyorum ben! Benim için önemli olan şu: Ne zaman görev verilirse, her zaman elimden gelenin en iyisini yaparım..."

Penaltı pozisyonu hakkınd:a

Victor Osimhen: "Bir kontakt vardı. Topa sonradan mı dokundu, önceden mi dokundu bilmiyorum. Hakem haklıydı herhalde orada. Tartışmak da istemedim. Belki ben topa dokunmuşumdur belki o dokunmuştur bilmiyorum tam olarak. Önemli olan maçı kazandık."

galatasaray'ı yaşıyor, galatasaray'la yaşıyor.

Amma takiyonuz mutlu mu mutsuz mu oldugunu yav? Adam sahada herseyini veriyormu? Veriyor, oyna devam

Galatasaray taraftarı kendisine koreografi hazırlıyor, heyecanlı mı?

Victor Osimhen: "Bilmiyordum. Sürpriz oldu. Geldiğimden beri yapılan şeyler benim için çok kıymetli. Kelimeler yetmiyor..."

kırdığı kalpleri onarmayı başardı. Takımı eşleştirmemeli artık tek işi gol atmak

Valla mutlu veya mutsuz sezon sonu net olarak gider, cünkü hedefi varsa daha büyük bir takima gitmek istiyecektir.
Geçen sene hedefi yok muydu? Adam bizi sevdi, biz de maddiyatini karşıladık ve kaldı. Son 16 görüyor. Başka bir takıma gitse, velev ki Madrid olsun bu, ceyrekten sonrası garanti mi? 2 maç var arada. Bu gibi durumlarda taraftar hisse ve zanna göre yorum yapmaktansa takıma, hocaya ve oyuncuya saygılı bir itidalle hareket etmeli bence.

Mutsuz değil ama hoşnut olmadığı şeyler olduğu bariz, zaten Juve maçı sonrasındaki söylemleri baya mesaj içeriyordu. Çok mutsuzum Allah hepsini kahretsin diyecek hali yok neticede.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan'ın sistemde forvete top gelmiyor, ben kendimi paralamadan da gol atmamız mümkün olmuyor diyememiş işte. Nasıl desin?

Victor Osimhen: "İzin verilirse bu takımla birlikte gerekirse ağrıyla bile savaşmaya hazırım. Çünkü bu taraftarları gerçekten seviyorum. Galatasaray'ı çok seviyorum ben! Benim için önemli olan şu: Ne zaman görev verilirse, her zaman elimden gelenin en iyisini yaparım..."

Geri
Üst Alt