GSC Haber Osimhen: "Şu an sevildiğim bir kulüpteyim ama Barça ya da Real Madrid'den bahsetmek bir ayrıcalık"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
- Galatasaray'dan ayrılmazsın, değil mi?

Victor Osimhen: "Hayır, ben orada mutluyum. Benim için en önemli şey de bu zaten ama... Geleceğin ne getireceğini asla bilemezsiniz."

- Barça veya Real Madrid'de oynamayı düşünüyor musun?"

Victor Osimhen: "Bilmiyorum. Şu an sevildiğim bir kulüpteyim; şehri, kulübü ve insanları seviyorum. Ama Barça ya da Real Madrid gibi büyük kulüplerden bahsetmek elbette bir ayrıcalık. Yine de gelecekte ne olacağını bilemezsiniz, ben sadece yoluma odaklanıyorum."

Victor Osimhen: "Savunmacılar benden her zaman çekinir. Ben ciddiye alınması gereken bir gücüm. Topu göremesem bile peşinizi bırakmam, üzerinizde sürekli baskı kurarım."

Victor Osimhen: "Karşılaştığım en sert savunmacılardan biri Romero. Koulibaly ve Calvin Bassey ise takım arkadaşlarım arasında karşısında oynamakta en çok zorlandıklarım."

Victor Osimhen: "35 yaşında olsam ya da futbolu bırakmış olsam bile saç stilimi asla değiştirmem. Maskem de artık benim bir parçam oldu. 2021’de bir sakatlık geçirdim ve çenemizin bir tarafıyla çiğneyemiyorum. Bu iki şey benim imzam haline geldi."

— Aldığın en güzel hediye neydi?

Victor Osimhen: "Oynadığımız bir deplasman maçıydı, bir kadın ve oğlu güvenliği geçmek için sanki zorlanıyor, çekiştiriliyor gibiydi. Sonra annemin portresini havaya kaldırdılar. Annemin yüzünü gördüğümde, güvenliğe sadece durmalarını söyledim. Onlara yol vermelerini, gelmelerine izin vermelerini söyledim. O hediye, İstanbul'daki evime baksanız bile onlardan bende çok var. Ama o spesifik olanı gerçekten dikkatimi çekti, bu yüzden gerçekten çok güzeldi."

Victor Osimhen: "Dünya Kupası’nda yer alamamak beni üzüyor. Üst üste ikinci kez bu fırsatı kaçırdık. Takımdaki diğer çocuklarla konuştum, onlar da aynı şekilde hissediyor. Ama hayat devam ediyor, biz de yolumuza devam edeceğiz."

Osimhen OUT, 7 milyon maasli ve oynama garantili Icardi kaliyor ve TS'den 20 milyona Augusto üstüne Basaksehirden 10 milyona Bertug'yu alip forvet rotasyonunuzu tamamliyoruz

goy goy yapacağım diye kulüpteki efsane statüsünü sarsmamalı. şu an iyi yerde metin oktay, fatih terim ve 2. sırada kendisi geliyor

Yapman gereken tek açıklama şu kral :
2-3 tane üst düzey oyuncu almazsanız point otelin önüne mıçarım

Victor Osimhen: "Nereden geldiğimi düşününce Galatasaray bana cennet gibi geliyor. Kariyerimin şu ana kadar ki en iyi yeri."

Victor Osimhen: "Galatasaray ile aramızda karşılıklı bir saygı var. Sadece bana değil, bunu aileme, arkadaşlarıma, tüm çevreme gösteriyorlar. Ben her sabah uyandığımda şükrediyorum. Antrenmana gidiyorum ve yüzümde bir gülümseme oluyor. Galatasaray formasını her giydiğimde bu kulüp için yüreğimle, kalbimle oynuyorum. Galatasaray'da mutluyum. Şimdiye kadar her şey iyi, ailem iyi, ben iyiyim."

Tam Mou‘nun istedigi sevdigi tip. Sulanip aklini celmediyse adam degilim.

Taraftarla bozuşmayalım saygı ve sevgi kaldığı sürece buradayım demiş adam.

Geri
Üst Alt