GSC Anket Osimhen Transferi Türk Futbol Tarihinin En Büyük Transferi midir?

Osimhen Transferi Türk Futbol Tarihinin En Büyük Transferi midir?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Öyle ama şampiyonlar liginde oynatamayacak olmak bana acı veriyor.

Zamanında Hagi yi almak Ronaldo almak gibiydi. O dönemde Hagi geldi. Fatih hoca bana para vermeyin bu adamı alın dediği kişi Hagi. Oshimen Hagi den sonra gelir. Hagi daha yaşlıydı ama futbolu bıraktıktan sonra bile dön diye devlerden teklif almış bir adamdır. Oshimen yaşı ve değeri ile şuan daha önde gözüksede arada devir farkı olduğu için kıyaslamak zor. Ama bence Hagi geldiği zaman daha zordu ve kiralık değildi

dün osimhen 110 milyon euroya psgde haberini görsek şaşırmazdık herhalde

Galatasaray daha iyisini getirene kadar evet

Bonservisiyle alınabilse tarihin en büyük transferi derdim ama kiralık olduğu icin Sneijder transferi bence daha büyük bir transferdi. Fenerbahce'nin Anelka transferide onemli bir transferdi bence.

Ben hala bu adamın bizi geçtim Türkiye ye nasıl geldiğini almıyor kafam. Yani başka seçenek mi yoktu nasıl olabilir. Enteresan bir doğa olayı gibi

Taslanabilirim ama aynen zaha gibi yanlış transfer gibi geliyor bana osimhen takımda ortasaha yokken şimdi kanat bolgeside boşaldi yani guclendigimizi sanıyoruz ama bence zayifladik

Ölmeden önce gezilmesi gereken yerlerin futboldaki karşılığı, futbolu bırakmadan önce mutlaka galatasarayda forma giymek olarak çevrilmistir.

Osimhen Transferi Türk Futbol Tarihinin En Büyük Transferi midir? Tartışalım
Bence riberydir. Keşfedip getirildi. Haaland zamanında 8 milyona gelecekti, gelseydi o olurdu. Ha bakış açısı eğer prime dönemi gelmiş olmasiysa o ayrı. Ona birşey diyemem. Ama transfer* özelinde ise ribery diyebilirim, hem bonservisli gelmesi hemde sonraki gelişimi. Onuda elimize yüzümüze bulastirdik

Bonservisli gelmediği için Sneijder ve Jardel'i daha büyük işler olarak görüyorum.

Hayır,

R. Carlos,
Anelka,
Ortega
Maldonado'dur.

Aktif form durumu yaşı potansiyeli nedeniyle öyledir bu oyuncu bir sıçrama yapmadan hemen önce bize geldi ama bizdeki performansı çok yakından takip edilecektir Liverpool'un son anda vazgeçtiği haberlerini okumuştum sorun maaşının yüksek olmasıymış Real Madrid alsaydı kim şaşırabilirdi bu oyuncu bir anda geriye gitmezse çok büyük bir transfer yapacaktır

100 milyon euro degerinde Türkiye'ye gelen baska bir oyuncu oldu mu?

Tabii ki en büyügü Osimhen. Tek tartisma noktasi sadece bir seneligine geliyor olmasi. Ama o bile acayip bir olay.

Geri
Üst Alt