GSC Anket Osimhen vs Ada

Osimhen mi kalsin, Ada mi

• Osimhen

• Ada

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Osimhen 5 yıl 10 yıl sonra 5-10 milyon euro edecekken ada 5 yıl 10 yıl sonra şimdikinin 1.5 katı edecek. hali hazırda 150-200 milyon euro civarında değerlemesi var deniyor.
5-10 yıl sonra bu sefer serhat özbek gelir adayı 300 m euro'ya kırdırır. gider kopenaghen'den kilosu 10 m euro'ya 30 kglik bek alır fln :d

Ada’nın bedava meşrubat bağımlısı üç beş kişi dışında kimseye bir faydası yok, ama Osimhen kulübün tarihini yeniden yazacak bir idol olur

Örnek veriyorum 75 milyona adayı sattınız 75 milyon un transfere ayrilacagini düşünmüyorum da hadi diyelim ayrıldı sizce 75 milyon u tek bir futbolcuya mi verirsiniz yoksa 4 tane transfer mi yaparsiniz ben 4 net transfer yaparım.

Bu arkadaş icardi sonrası forvetimiz olursa şaşırmam
Futbolda da acayip bir tüketicilik var
Sürekli yeni bir trend oluyor
Atletizme dayandırıldığı için
Yani 2 sene sonra osimhen de çöp olur dünya futbolu için

Estetik falan filan uçtu gitti ,o yüzden icardi benim için hepsinden daha iyi 🙂↔️

Yine duygusal saçmalıkların bir örneğini görüyoruz

Cvp: Galatasaray Adası

Merkez bankasının bütün altınlarını satmasından bir farkı yok adayı satmanın

Bu arkadaş icardi sonrası forvetimiz olursa şaşırmam
Futbolda da acayip bir tüketicilik var
Sürekli yeni bir trend oluyor
Atletizme dayandırıldığı için
Yani 2 sene sonra osimhen de çöp olur dünya futbolu için

Estetik falan filan uçtu gitti ,o yüzden icardi benim için hepsinden daha iyi

Bence bu konuda haklısın

Bu olay babadan kalma çok değerli bir evi satıp parayı karılarla yemeye benziyor.
Olacak iş değil.

Osimhen işaretledim ama 😂 doğrusu ada kalmalı doğru kullanıla bilirse büyük prestij keşke imkan olsa da Osimhen kalmak istese bizde alabilsek. Para toplansa ben gücüm ölçüsünde destek olurum.

Adayı satsak fb yi belki değil de bjk yi kesin satın alırız. Onlar da zaten anında satar, şereflerinide yanında bonus verirler de biz istemeyiz

Osimhen’e versek versek maksimum 40-50 veririz o da yaşından ötürü ilerde aynı fiyata satma ihtimalimiz olur. Ama 75 falan zor be abicim.

Bu goygoyu ciddiye almayıp geçiyorum. Şuna değineceğim;

İstanbul Boğazının en lüks yerindeki ada paha biçilemez. Bir arap şeyhi yarın bir gün 1 milyar Euro falan bile verse satılamaz. Su üstündeki bir cevher orası. Durdukça değeri artıyor.
Bir yerde okudum
Değerini 125Milyon Dollar diye biçilmiş Adanın

Ada satilip parasi catir cutur yenmeli

Dinozorlari eglemekten baska bi boka yaradigi yok zaten

Geri
Üst Alt