GSC Anket Osimhen vs Ada

Osimhen mi kalsin, Ada mi

• Osimhen

• Ada

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
İlk 11 olarak uzun vaade de kaleci ve sağ bek ihtiyacımız mevcut onun dışında her sene 10 oyuncu gelsin gitsin atraksiyonuna lüzum yok. Osimhen'e verilecek 70 milyonun oluru yok da net oyunculara gidilmesi şart bu takımın yolu budur artık.
70 milyon euro cidden fazla da 40-50 milyon arası gözüm kapalı verirdim. Bu yaşlarda bu şekilde lige etki edecek oyuncu sayısı pek yok. Bir ara paragöz talisca vardı ama o da bu kadar değildi osimhen bildiğin mahalledeki büyük abi.

Hesaplarken şuna bakmak lazım bu transferi.

İcardi sakatlandı at olsa vurulurdu.
Bonservisle baksan bir osimhen çıkarmak için 50 milyon harcar mısın?
Oyunculara da en kötü 10 milyon ödeyeceğiz.
Burada garantiye giderek tutmuş adamı almak dünyanın en akıllıca işidir aslına bakarsan.

Ancak görmek istemediğimiz şey var bu adamı bu ülkede ne kadar futbol oynatabilirsin. +1 sene daha belki de. Sonra buranın antrenmanı avrupadan uzak kalmak derken otomatikman bonservisi düşecek.
Kaldığı süre içinde bir kupa bir ş.ligi yarı final kazandıracak olsa tamam dersin onun da garantisi yok bazı bölgelerde ayı bağırıyor takımda.

70 milyon harcanacaksa elbet harcansın 3 tane sağlam oyuncu alıp takım gücünü artırmak daha akıllı hamle olur. Üzerine tüm maliyeti 2-3 sponsora gömeceksen osimhene hayır diyemeyiz.

bu arada adayı satardım ama osimhenin bonservisine de harcamazdım hayatta

gerçi dursun adayı satsa olabilecek en saçma şekilde parayı çarçur eder orası ayrı

bakış açısına bak
Ona bakarsan stada gidemeyen gs taraftarları da var
Hiç bir işe yaramıyor hayatlarında
İlla gidip faydalanmak mı lazım

İst'e gelen turistler iş adamları vs. boğazda GS bayrağının dalgalandığı bir ada görüyorlar
Tabii ki prestiji var bu işin
Senin de gram faydan yok ama çekiyoz naabalım
gelen turistlere boğazda bayrağını gösterme şampiyonu gsyi tebrik ederim

adayı falan bilmem ama bu osimhen'i almayan yönetim yıllar boyu lanetle anılacaktır. tarihin akışını değiştirecek bir transfer olacak eğer davinson satılmadan alınabilirse. sara'yı da elimizde tutmamız lazım.

70 milyon euro cidden fazla da 40-50 milyon arası gözüm kapalı verirdim. Bu yaşlarda bu şekilde lige etki edecek oyuncu sayısı pek yok. Bir ara paragöz talisca vardı ama o da bu kadar değildi osimhen bildiğin mahalledeki büyük abi.

Hesaplarken şuna bakmak lazım bu transferi.

İcardi sakatlandı at olsa vurulurdu.
Bonservisle baksan bir osimhen çıkarmak için 50 milyon harcar mısın?
Oyunculara da en kötü 10 milyon ödeyeceğiz.
Burada garantiye giderek tutmuş adamı almak dünyanın en akıllıca işidir aslına bakarsan.

Ancak görmek istemediğimiz şey var bu adamı bu ülkede ne kadar futbol oynatabilirsin. +1 sene daha belki de. Sonra buranın antrenmanı avrupadan uzak kalmak derken otomatikman bonservisi düşecek.
Kaldığı süre içinde bir kupa bir ş.ligi yarı final kazandıracak olsa tamam dersin onun da garantisi yok bazı bölgelerde ayı bağırıyor takımda.

70 milyon harcanacaksa elbet harcansın 3 tane sağlam oyuncu alıp takım gücünü artırmak daha akıllı hamle olur. Üzerine tüm maliyeti 2-3 sponsora gömeceksen osimhene hayır diyemeyiz.
Adam piyasadaki en iyi 2-3 santrafordan biri 70'de verilir de bizim vereceğimiz 70 işin sonunda bize girer muhtemelen. Nasıl olacak bilmiyorum gittiğinde yerine gelecek adamda tatmin etmeyecek kimseyi kiralık oyuncunun da böyle sıkıntısı var.

Zamanında Gomis bizi şampiyon yapıp ücretinde zam istediği zaman kapı dışına konulmuştu. Sonrasında tam bilmiyorum ama 40 a yakın para harcadık ama yine onun gibisini bulamamıştık. 70 falan çok rakam ama bunun sonunda da yine aynı senaryo tekrarlanmaz umarım.

Geri
Üst Alt