Osimhen'den Yönetime: "Beni alın"

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör

Osimhen'den yönetime: Beni alın​

Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen, sarı-kırmızılı kulüpte kalmak istiyor. Nijeryalı golcü, Galatasaray yönetimine 'Beni alın' mesajını da verdi​

Galatasaray set €50m maximum Osimhen January transfer

Napoli'den kiralanan Victor Osimhen, Galatasaray'da yeniden doğdu. Satın alma opsiyonu bulunmadan bir sezonluğuna kadroya katılan Nijeryalı golcü, sarı-kırmızılı kulüpte kalmaya sıcak bakıyor.

Dev kulüplerin devre arasında transfer etmek istediği Osimhen, sezonu Galatasaray'da tamamlayacak. Okan Buruk ile özel bir ilişki kuran yıldız golcü, sarı-kırmızılılarda kendisine parlak bir gelecek görüyor.

"BENİ ALIN"

Nijeryalı futbolcu, halen inşaat süreci devam eden Kemerburgaz Tesisleri'ni de düşünerek Göktürk bölgesinden ev bakmaya başladı. Osimhen, Galatasaray ile UEFA Avrupa Ligi'nde ses getirecek başarılara imza atacaklarını düşünüyor.

Avrupa'da çıtayı yükseğe koyan Nijeryalı golcü, Galatasaray yönetimine de 'Beni alın' mesajı verdi. Osimhen'in Napoli'yle olan sözleşmesinde 75 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli maddesi bulunuyor. Sarı-kırmızılı formayla 7 maça çıkan Nijeryalı santrfor 4 gol attı; 4 golün de hazırlayıcısı oldu.

Haberturk

50 ye verirler mi

Biz ayrı dünyaların insanıyız osimhen. Zengin babanı tatmin edecek başlık parası bizde yok malesef

Biz 50 Milyon bonservis verebilecek bir kulüp değiliz.Arsa yada gayrimenkul almıyoruz sonuçta sakatlığı var form düşüklüğü var bu riske girmemek lazım.

icardi arabistan durumu malum oradan inanılmaz para alacak gitmek isteyebilir efsane bir şekilde vedalaşıp 20 kağıt araplardan alsak o maaşı da osimhene veririz, 15-20 arasına nelsson, kalanı da cüzdandan çıksın. takım zaten iyi tek osimhen transferiyle gireriz seneye. olmadı barış da satılır yapacak bir şey yok. üstüne zanioloyu da bahşiş bırakırız napoliye.

Geri
Üst Alt