Osimhen'den Yönetime: "Beni alın"

Her sene 10 tane average unknown almak yerine bir tane garanti adam daha mantıklı olur eğer Cl istiyorsak. Zaha ziyech tete ndombele gibi saçma işlere para saçmaktan iyidir.

yani Osimhen'i kim istemez tabii fakat

bu ekonomik durumda TR sınırlarında hiç bir kulüp 50 M Eu luk - hatta 70 aslında ... almamalı.

BB borcu kadar transfer mi yapılır. 20-25 M MAKSİMUMdur kulüplerin alabileceği adam. o da yani vazgeçilmez olmak zorunda.

Saraya 19 diye eleştirdik ama hakettiğini kanıtlıyor - ki üzerinede teklif alır banko.

Osimhen öyle değil 50 M verdin - bi sakatlandı 3 ay yok - kara kara düşündürür.

o lüks türkiyede yok - 0 borç ve global PR dan gelir elde ettiğin gün olur - o zaman belki OK .

Böyle bir şey varsa Poldi için Köln’ün yaptığı bir şey yapsınlar da taraftar destek olsun

Osimhen'in bonservisini alma hiç mantıklı iş olmaz. Bana göre büyük hata olur. Sezon sonu Muslera, Mertens gibi sözleşmeler bitiyor. Bu 2 bölgeye yoğunlaşıp nokta atışı yapmamız lazım. Şövalye+ Baumgartner + Emegha bu 3'lünün bonservis+ maaş toplam maliyeti herhalde Osimhen'in toplam maliyetine benzer olur. 1 tane lig üstünde oyuncu maliyetine 3 tane lig üstünde oyuncu almak varken gereksiz maceraya girmeye gerek yok.
Bak bu muslera konusu çok önemli. Muslera kesin ve net şekilde sezon sonu futbolu bırakıyorsa, kesin ve net şekilde devre arası kaleci almalıyız. Bıçak kemiğe dayandığı an seçenekler çok azalıyor.

Her sene 10 tane average unknown almak yerine bir tane garanti adam daha mantıklı olur eğer Cl istiyorsak. Zaha ziyech tete ndombele gibi saçma işlere para saçmaktan iyidir.
ee o zaman kaleci, mertensin yerine adam, bek hiçbirini almayacağız doğru mu? takımda bi ton eksik varken 60 milyon forvete verecez icardi ve bats da varken.

hiçbir transfer gelsin de elde patlasın diye yapılmaz. zaha, tete, ndombele çıkma ihtimali var diye tek transfer yapamayız. sara, jakobs, boey gibi adamların peşinde koşmalıyız ki bu sezon geçen sezondan ders çıkarılmış gibi görünüyor. bir tek jelert'te arıza var o da düzelir inş

Bu Napoli barış alpere göz dikmiş olabilir. Kvarada gidiyor sezon sonu. Belkide Barış + para ile birşeyler yapabiliriz .

Wanda yüzünden İcardi'den bir cacık olmayacak bundan sonra belli. İcardi'yi gönderirsek onun maaşını Osimhen'e verebiliriz. 5-10 ne atarlarsa biraz da bonservis kazanırsak Osimhen'e ekleriz. Kalan parayı da aramızda toplayacağız artık yapacak bir şey yok. İcardi gitmeden Osimhen'in gelmesi mümkün değil.

icardi ziyech gibi maaşlardan kurtulursak barışı iyi bir paraya satarsak belki alabiliriz

Ben böyle bir sponsorluk yapacak olsam elime geçen her fırsatta konuyu bu transfere ve sponsorluğa getiririm kimse kusura bakmasın

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

3 yıl sonra 40-50'ye satabileceğinin garantisi olduğunu bilsem gözüm kapalı alınsın derdim de bu maliyetler bizi çok aşıyor abi. Ben yine asla alınmasın falan gibi laflar edemem adam bildiğin PES 12'de Ronaldo'yu almışsın gibi takılıyor sahada. İnanılmaz bir seviye farkı var ve takımı da oynatıyor, üste çekiyor, en önemlisi o zaten. Ama 75'i geçtim biz herhangi bir oyuncuya 30 bile verebilecek ekonomik imkanlara sahip miyiz emin değilim.

Bu ülkede bu paraların bir karşılığı yok maalesef, Fenerlilerin ve Ali Koç'un yıllardır anlamadığı konu da bu zaten. Yani sen 75 verebilecek güce sahipsen o takımın kalan kısmına da en az bir o kadar harcayıp her sene ŞL'de gruplardan çıkman lazım ve ligde de tökezlememen lazım. ŞL'ye gidemediğin bir senaryoda zaten direkt eksiye düşersin.

İyi iyi napoli başkanı sürünsün diye bir yıl daha bize kiralar sonra zaten piyasası düşer bizde ucuzdan kapatırız

Neyse ki şu keltoş gitti yoksa batalım diye napoliye 10 taksitle 100 milyon teklif edip aldırmaya kalkardı allahın keltoşu

İstisnai bir durum. GS kimse için bu paraları veremez vs. demek o yüzden fazla klişe geliyor bana. Napoli başkanı Arabistan'dan gelen teklifi 5 milyon için reddedip göndermemiş mesela. Osimhen ile ipler tamamen kopmuş. Şimdi onun göndermek istediği yere de Osimhen gitmeyebilir. Osimhen ben GS istiyorum derse takas + para konuşulabilir. Tabii çok düşük bir ihtimal ama Icardi kiralık geldiğinde de bonservisini alabileceğimizi düşünmüyorduk.

osimhen 40 milyon + 10 bonus ile alınabilir.

ocak ayında transfermarkt değerini 10-20 daha düşürürse sezon sonuna kadar istediğimiz rakama gelir.

öyle bi para yok aslanım bizde. %60 ını sponsorluklara yıkacaklarmıs falan filan. onu çıkar kulüpten 35m a yakın para çıkması lazım. bu bizim baska transfer yapmadan sezona baslamak anlamına geliyo. daha bankalar birliğinden çıkılacak mevzusu var. öyle bi paranın mevcut ekonomi ve avrupa basarısızlığında imkansız gibi bi şey. ha giderler avrupada final falan yaparız. barıs vb oyuncuları 25 30dan satarız. o zaman baska.

Derhal beyaz Tv'de oshimenol kampanyası baslatmaliyiz. Tüm telemarketlerde dursun beyin bileklik ve ürün tanittigi videolar dönmeli. Yandexe oshimen yazıp aratmaliyiz. Osimhen maskesi, icardi kondomu, ndombele beresi, kerem asası, Hagi cep telefonu, FT terli gömleği gibi hem nostaljik hem güncel özel ürünler storelarda satilmali.

Geri
Üst Alt