GSC Anket Osimhen’i Alabileceğimize İnanıyor musunuz?

Osimhen’i Alabileceğimize İnanıyor musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    62
  • Anket kapatılmış .
Herkes Osi bizi beklettiğini söylüyor ama sizce Dursun bonservis işini çözmüş müdür?

Cok uzadi bu is yönetimde kararini ver ona göre transfer planimizi sekillendirecegiz demeli, haftalarca osi beklersek cok kötu olur bizim icin.

Kale hariç tutulursa bizim için uzun vadede en kritik adam. Eğer harcanacak paramız varsa bu istisnasız Osimhen için olmalı.

Geçtiğimiz sezon yalnızca bireysel performansı ile yaptıkları ortada. Oyun planı ve sistemi olan doğru dürüst bir hocanın elinde bambaşka bir seviyeye çıkacağı kesin.

Çok abartmak istemiyorum ama bu adam gelecekteki kulübümüz adına maddi ve manevi tüm başarıların odak noktası olabilir.

Osimhen'in bize gelmesi bir piyangoydu, kalma ihtimali ikinci bir piyango oldu. Bence nasıl bir talih kuşu konduğunu algılayamıyor herkes.

Daha her şeyin başındayız, Osimhen'i bekleyelim diye takımı boşverelim, ölene kadar bekleyelim diyemez tabii kimse ama son ana kadar beklenmesi ve zorlanması şart.

EPL'den çok iyi bir teklif almadıkça ben inanıyorum bize geleceğine.

bizi yedekte tuttuğu aşikar. gelseydi çoktan imzayı atardık diye düşünüyorum. b planına yönelsek iyi olacak zaman kaybediyoruz. istemiyor, belli.
Bir de son tercihi olarak bize gelir ve 4 yıl için ciddi para bağlarda bu sene ki gibi veri alamazsak.

Yav
Herkes Osi bizi beklettiğini söylüyor ama sizce Dursun bonservis işini çözmüş müdür?
Yok dostum para hazır osimheni bekliyor. :asd:
Toplanıp 3-4 milyon atın denilince ortalıktan arazi olan adamların olduğu kulüpte osimhenin bizi beklettiği düşünülüyor. Hemde 70 m bonservis ve 21 maaşa kadar çıkılmışken.
Bu komik.

Kötümser taraftayım. Osimhen defteri kapandı.

Böyle bir maliyetin altına gireceğimizi düşünmüyorum.

İnancım her geçen gün azalıyor, araplar 50 milyonlara çıkmış (kaynak haluk yürekli)

Biz alırız da, Osimhen gelir mi? Asıl mesele bu.

Dış basinda bekleme de olduğumuz yazıyor Yönetim parası hazır diye artistik yapıyor o zaman neden olmasın.Ancak Osimhen işi bir an önce çözülmesi gerekiyor.

Geri
Üst Alt