Osimhen'i Gelecekte Kaç Milyon Euro'ya Satabiliriz?

Osimhen'i Gelecekte Kaç Milyon Euro'ya Satabiliriz?

• Kullanılan toplam oy
    41

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Hocaların Hocası
Ödenen paraları ve transferine gölge düşürmek istemiyorum ama gelecekte osimhenden 50 milyon euro üstünde bir satış yapabileceğimizi sanmıyorum.

Okula güçlendirme yapılıyordu, sigara içerken acaba yıkılıp yeniden yapılsa mi daha ucuza gelir şimdiki hali mi diye hesaplardik her tenefus.

Okula güçlendirme yapılıyordu, sigara içerken acaba yıkılıp yeniden yapılsa mi daha ucuza gelir şimdiki hali mi diye hesaplardik her tenefus.
@Doruk Ata TANRIVERDİ forumdaki ilk angry mi senden aldım. Feramuz bile onca yuklenmeme rağmen bugüne kadar angry atmamisti. Bu beni çok yaraladı. Forumu bırakmayı düşünüyorum şuanda. Değdi mi arakladigin konu için ha? Değdi mi?

Oturduğu mekanın cirosunu hesaplayanlar gibi... Cuesta yerine de BTC alsaydık diye geçmiyor değil aklımdan.
ciro , btc bunlar Keramettin adminin en sevdiği terimlerdir. Hele birde hiç alakası olmamasına rağmen Cuesta kazığından bahsetmen tamamen strateji.. bu şartlarda benim kazanma şansım yok.

Senden, Osimhen 100 milyon eder, ankette neden o şık yok? diye sitem etmeni beklerdim.

Maasinda ciddi indirim.yapmazsa, Avrupaya satmayi unutalim. Araplara gitmeye sicak bakarsa, onlar bize geldigi an hep cimrilik yapiyor. 60 civari anca verirler.

40 civarı diye tahmin ediyorum. Çok daha yaşlı olacaktır ama

Geri
Üst Alt