GSC Haber Osimhen'in İptal Edilen Golünde Ofsayt Çizgisi Çizildi

Bence pasif avrupada olsa verirler bu golü
Avrupa da falan diyerek kısıtlama yapmayalım, bu pozisyon dünyanın her yerinde gol. Bazı renktaşlar iptali doğru gösterme telaşına girmişler anlam veremiyorum. Bu golü biz yesek ve iptal olsa yine aynı şeyi söylerdim ama bu sefer de o renktaşlar beni raporlayıp banlatırlardı herhalde.

Screenshot_20251028_131327_Samsung Internet.webp
Şu pozisyonda kimse hücum oyuncusu kaleciyi etkiliyor demedi. Biz dahil. Adam gibi çıkıp gol dedik. Hakemler sezonu kapattı. Burda kimse bir şey demeyecek; bu hakeme de en ufak bir ceza gelmeyecek.

Var, pozisyonun içinde zaten. Aç izle pozisyonu. Kalecinin önünden geçiyor.
Vay anasın ne zaman geçiyor yahu.
Bakın konu objektiflikse kralını yaparım..Burada fanatiklik falanda yok.
Bu pozisyon dünyanın hiçbir yerinde ofsayt değil.
Bir kere topa vuran adam yani golü atan adam ofsayt değil.Burada pasif ofsayt aranıyor.Pasif ofsayt olan sara topa hareketlenmiyor.Rakibi engellemiyor.Duruyor adam duruyor.osimen topa vurduktan sonra hareketleniyor hepsi.

Mantık hatası var

Ofsaytsa yarı oto ofsayt sistemi yokmu hakemi vara niye çağırıyosun

Hadi çağırdın o zaman niye ofsayt çizgisi çekiyosun o bakıp karar verecekse

VAR olsam çağırır, sahadaki hakem olsam ofsaytı verirdim, net. Topa ya da kaleciye temas etmesi gerekmiyor, pozisyonun daha ne kadar içinde olabilir Sara?
Sara pozisyonun içinde değil ki.
Saranın poşzsyonun içinde olması için keleci görüş açısını kapatması gerekiyor.Kaleciyi engellemesi gerekiyor.Savunma oyuncusunun müdahele etmesini engellemesi gerekiyor.Sence sara bunlardan hangisini ihlal ediyor?

Senin mantığınla her oyuncu oyunun içşnde pasif falan olmaz kimse.

Sara pozisyonun içinde değil ki.
Saranın poşzsyonun içinde olması için keleci görüş açısını kapatması gerekiyor.Kaleciyi engellemesi gerekiyor.Savunma oyuncusunun müdahele etmesini engellemesi gerekiyor.Sence sara bunlardan hangisini ihlal ediyor?

Senin mantığınla her oyuncu oyunun içşnde pasif falan olmaz kimse.
Kaleye yönelen topun güzergahındaki her oyuncu oyunu etkiliyordur, Sara tam da o güzergahta işte.

posyonun ofsayt olmadığı kocaelili topçuların itiraz etmemesinden belli

sara yüzünden topa gidemedim derdi sara yüzünden topa gidemeseydi

yine de maçın geneline bakınca hakemlik 1 şey söylemek güç

kocaeli az becerikli olsa 4-5 tane yerdik

Kaleye yönelen topun güzergahındaki her oyuncu oyunu etkiliyordur, Sara tam da o güzergahta işte.

Sara topun güzergahında değil.topun gidiş yolunda kimse yok kalecide yok..Oyuncunun en önde olması oyunu etkiliyor anlamına gelmiyor.İşte buna bu yüzden pasif diyoruz.
Sarada orada kalecinin görüşünü ve uzanmasını engellemiyor. oyuncununda müdahale etmesini engellemiyor.oyunun içinde olması için saranın bunları yapması lazım.Bunları yapıyorsa zaten ofsayt oluyor.osimen topa vururken sadece duruyor.Buda onu pasif yapıyor.

O zaman senin mantığına göre aktif pasif diye birşey yok.İleride oyuncunun olduğu her pozisyon ofsayt.

Sara topun güzergahında değil.topun gidiş yolunda kimse yok kalecide yok..Oyuncunun en önde olması oyunu etkiliyor anlamına gelmiyor.İşte buna bu yüzden pasif diyoruz.
Sarada orada kalecinin görüşünü ve uzanmasını engellemiyor. oyuncununda müdahale etmesini engellemiyor.oyunun içinde olması için saranın bunları yapması lazım.Bunları yapıyorsa zaten ofsayt oluyor.osimen topa vururken sadece duruyor.Buda onu pasif yapıyor.

O zaman senin mantığına göre aktif pasif diye birşey yok.İleride oyuncunun olduğu her pozisyon ofsayt.
Gayet de aktif; kaleciyi geçtim, cebelleş olduğu oyuncu belki o şutu bloklayacak, aksini iddia edebilir misin?

Neyse yeter bu kadar, sen gol de, ben ofsayt; ille uzlaşmamız gerekmiyor.

Fırsatını buldular golü verdiler. Fırsatını buldular golü iptal ettiler. Fırsat kollayarak maçlara çıkan hakemlere karşı hep iyi olacaksın hiç değilse mücadele edeceksin.

Ali efendi Galatasaray gol atamaz bahsine evini arabanı falan basarak mı girdin?

Gayet de aktif; kaleciyi geçtim, cebelleş olduğu oyuncu belki o şutu bloklayacak, aksini iddia edebilir misin?

Neyse yeter bu kadar, sen gol de, ben ofsayt; ille uzlaşmamız gerekmiyor.
Evet uzlaşamayız.
Çünkü sen hala müdahale olmayan yerde cebelleşmeden falan bahsediyorsun.yani farkındamısın olmayan şeyleri söylüyorsun.
sana değil bu lafım.Hala kaleciyi engelliyor falan diyorllar körmüsünüz arkadaş..

Bizi bu kafayla Daha bizi çok ezerler.
Youtubeda eski açığı izliyorum.Yemşn ederim karşı rakiple hak koruma konusunda gerçekleri görme konusunda dağlar kadar fark var aramızda.alayı iş bilmez.Objektiflik kasan tipler.

Doğru yanlışı geçtim böyle pozisyonlar niye hep bize karşı oluyor sonrasında da hiç bir defa yaşanmıyor başka maçlarda.

Aynı Okan Koçuk'un 6 saniye olayı gibi ya da Babel'e çalınan el falan gibi. Liste uzun.

Dursun sen de hâlâ sus yanındaki işbilmezlerle birlikte.

Bi daha söyle, kimsenin kuralı bildiği yok herkes hikaye anlatıyor

Kaleciden çekiliyor ofsayt çizgisi gençler
Aktif pasif hikayelerini bırakın
Ya kuraldan haberin mi yok? Olay ne?

Sara ofsaytta da top ona gelmiyor, topa degmiyor. Yani burada aktif-pasif yorumu yapilip iptal ediliyor. Kurali biliyorum diyip yanlis yorumlaman da muthis.

Aktif-pasifi tartisman gerekirken adam ofsaytta mi degil mi diye tartisiyorsun. Evet ofsaytta, kendisinden geride sadece 1 karsi takim oyuncusu var. Ofsaytta ancak top ona gelirse. Top gelmiyor. Demek ki kalecinin mudahalesini engelliyor mu diye bakmamiz lazim ki benim gorusum kalecinin topa mudahalesini engellemiyor.

Geri
Üst Alt