GSC Haber Osimhen'in İptal Edilen Golünde Ofsayt Çizgisi Çizildi

Kalecinin dibinde geziyorsa evet engelliyor denebilir kurala göre net ofsayt hatta kalecinin arkasında olsa bile orada hakemin niyetine bağlı gidip Samsun-fener maçında kaleciyle alakası olmamasına rağmen yine verdiler.

Ama Sara bariz şekilde yakın duruyor.
Umut öyle bir şey yok sallama yav kalecinin dibinde diye ofsayt verilir ne alaka adam pozisyonun içinde bile değil

Burada ne diyor?

preventing an opponent from playing or being able to play the ball by clearly obstructing the opponent’s line of vision or :

ingilizce bilmeyenlere:

Rakibin görüş alanını açıkça engelleyerek rakibin topla oynamasını veya oynayabilmesini engellemek

Benim dedigimi tekrar yaziyorum? Sara burada nasil rakip oyuncuya engel oluyor? Yani kime engel olmus? Kaleciyi bosverdim oradaki siyahi oyuncu Sara'nin onunde ve hamle yapiyor topa.

Goruntu burada::

Ekli dosyayı görüntüle 307415

Sara adam ile vücut vücuta. Savunma belki istedigi hamleyi yapamiyor ondan. Adam bildigi Sarayin omzuna elini koyuyor o tarafa gitmek icin benim paylastigim resimde. Bence hakem kaleci yüzünden degil, savunmaci yüzünden ofsayt verdi.

G5UxSKDXEAAK96Y

Sara'nın, pardon, kımıl zararlısı herifin orada kalmış olup, oradan çıkamaması ayrı bir skandal... Birader 20 saniye geçti BAY topu indirdikten sonra, sen ne geziyorsun halen kale içinde? Herif full zarar Allah seni bildiği gibi yapsın.

Şu da bir gerçek, Fener'in bu golünü silksen iptal etmezler, bu da yumuşak yüzlü Dursun başkanımızdan mütevellit. Zayıf buldukları anda üstümüze çullanıyor hakemler. Biz de susuyoruz.

sara'nın orda olması benim için daha büyük skandal sen ortasahasın birader ne işin var kalenin içinde yav icardi bile yok orda

Umut öyle bir şey yok sallama yav kalecinin dibinde diye ofsayt verilir ne alaka adam pozisyonun içinde bile değil
Aktif alanda olması yetiyor normal şartlarda Sara ofsayt mı ofsaytta sonrasında rakiple kaleci arasına doğru sokulmaya çalışmış mı çalışmış o zaman yerinde sabit dursaymış zaten ofsayt olmayacaktı.

Buradaki yorumlarlar bile %50 karar doğru demek ki

Sara adam ile vücut vücuta. Savunma belki istedigi hamleyi yapamiyor ondan. Adam bildigi Sarayin omzuna elini koyuyor o tarafa gitmek icin benim paylastigim resimde. Bence hakem kaleci yüzünden degil, savunmaci yüzünden ofsayt verdi.

G5UxSKDXEAAK96Y
Burada nasıl istediği hamleyi yapamıyor top burada saranın yanından geçmediği sürece bunu sara var adamı engelliyor diye değerlendiremezsin. İyi daha mal gibi sahanın ortasında durayım adam eldin benle mücahede edip arkasına alsın beni sonra ofsayt beni engelledi öyle saçma bir değerlendirme mi olur.

sara'nın kaleciyi engelleme işinden ofsayt verildi yoruma açık pozisyon

çok şey etmeye gerek yok bize olsa iptal isterdik

G5UxSKDXEAAK96Y
Hakem (daha dogrusu VAR) zoraki bir ofsayt verdirdi, surada adamin arkasinda ulan bir topcu kimseye engel olamaz ki canli video goruntusunu izleyince bu daha net belli oluyor.

Tam bir "verse bir şey diyemezsin" pozisyonu bu.

Aktif alanda olması yetiyor normal şartlarda Sara ofsayt mı ofsaytta sonrasında rakiple kaleci arasına doğru sokulmaya çalışmış mı çalışmış o zaman yerinde sabit dursaymış zaten ofsayt olmayacaktı.
Tamam da birşey yapmıyor ki sara pozisyondan kaçmaya çalışıyor. Rakibi bozdu diye burada ofsayt verdi

Sarayı devre arasi yollayin arkadas tek bir olumlu işi yok ustune atilan gole de engel oluyor

Tamam da birşey yapmıyor ki sara pozisyondan kaçmaya çalışıyor. Rakibi bozdu diye burada ofsayt verdi
Pozisyondan kaçmaya çalışan oralara sokulmaz kalenin arkasına doğru kaçar bile isteye oralara girmeye çalışıyor.

Top Barış'dan Osimhen'e doğru giderken yeterli süresi vardı ama o yine içeri girmeyi tercih etti.

Geri
Üst Alt