osimhen'siz senaryo

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
gecenin 4 ünde uyumamı engelleyen senaryo...

osimhen seneye olmaz ve icardi sakatlık sonrası istediği gibi dönemezse ne yapacağız?

Osimhenden cok icardi sorun
Yedek kalmiyor
Bu takimda cift santrafor oynayamiyor
Belkide osimhen gidecek Icardi cok iyi donecek biraz kader kısmet bu işler
Belki ikisi saglikli olsa oynasa kotu şeyler olacaktı
Osimhen yoksa Ya icardiyi satacagiz
Yada ona guvenip sezona baslayacagiz onemli olan ikinci forvet batshuayi gibi olmamali icardi olmadiginda idare edebilmeli
Iste sorunda burda moratada oldugu gibi yuksek profil santrafor yedek kalmaya gelmiyor
En iyi senaryo Osimhenin kalip Icardinin yedekligi sorun etmemesi olur

IMG_9166.webp

Çare: trossard. Arsenal’in bu sene iki forvet ve kanat transferi yapılacağı söyleniyor trossard’da ayrılacakmış.

barışında gittiği senaryoda sol kanatta daha uygun bir profil yok. Ligde çok rahat 15+ gol, +10 asist yapabilecek bir oyuncu trossard.

Bir de moratayı çok arka plana atıyorlar ama morata’dan daha iyi bir forvet getirme ihtimali olduğunu sanmıyorum yönetimin.

Trossard-morata-yunus üçlüsü arkasındaki orta saha ve bek denklemi de oturduktan sonra lig/avrupa gayet iş yapar

Ekli dosyayı görüntüle 286438

Çare: trossard. Arsenal’in bu sene iki forvet ve kanat transferi yapılacağı söyleniyor trossard’da ayrılacakmış.

barışında gittiği senaryoda sol kanatta daha uygun bir profil yok. Ligde çok rahat 15+ gol, +10 asist yapabilecek bir oyuncu trossard.

Bir de moratayı çok arka plana atıyorlar ama morata’dan daha iyi bir forvet getirme ihtimali olduğunu sanmıyorum yönetimin.

Trossard-morata-yunus üçlüsü arkasındaki orta saha ve bek denklemi de oturduktan sonra lig/avrupa gayet iş yapar
Ekmek banılacak bir topçu. Keşke gelse

Hemen golcü bakılmalı.

Sakatlık ve aile durumları yüzünden icardiden çok randıman alacağımızı sanmıyorum.

Hatta ben ağır eleştirileceğini ve iplerin kopacağını düşünüyorum.

Haaland almamız lazım ne olacak biz her sene clde minimum yarı yapan dünyanın en iyi 3 liginden birinde top class takımlarla kapisan bir ekibiz osimhenin kaybı kabul edilemez en kötü gyokeres gelmeli

Zenci atletik forvet alırız osi giderse çünkü hocanın oyuna mecbur şartı, icardi form donemezse yedek kalmak istemiyorum diyemez artik

Geri
Üst Alt